دخترم خیلی لاغره دکتر ی دارو تقویتی براش نوشت اومدم توماشین برای شوهرم تعریف کردم که دکتر گفت اینجوره وفلان تمام کاسه وکوسه هاسرمن خالی شد ازبس توغرمیزنی حالا برو تا اخر عمرت دنبال دکترا
سخت نگیر منم یکی از چشمام انحراف داره ولی خیلی کمه
دانشجوی پزشکی ام
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
یه دکتر دیگه ببر عزیزم،،منم دخترم از بچگی گاهی انحراف داشت الان خیلی کمتر شده دکترم بردم گفت بزرگتر بشه خوب میشه الان دو سالشه هر چند روز به بار اینجوری میشه،،دوباره میخوام ببرمش ان شا ءالله ک چیزی نباشه
یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲
دخترم خیلی لاغره دکتر ی دارو تقویتی براش نوشت اومدم توماشین برای شوهرم تعریف کردم که دکتر گفت اینجور ...
شوهرت هم اعصابش خرد شده
عزیزم یکم ریلکس کنید اینجوری دختر گلتون هم مضطرب میشه
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
نه رفتم اپتومتریست معاینه کرد گفت انحراف داری راست میگه داخل اینه نگاه کردم یکی از چشمام یکممم انحراف به خارج داره
🌝🤣
دخترم خیلی لاغره دکتر ی دارو تقویتی براش نوشت اومدم توماشین برای شوهرم تعریف کردم که دکتر گفت اینجور ...
خب تو که اخلاق شوهرت می دونی چرا ریز هر اتفاقی براش تعریف می کنی. همین انحراف چشم رو هم به شوهرت نمی گفتی که بره این طرف و اون طرف بگه. به وقتش خودت پیگری کن برای درمانش. ولی جلوی کسی بزرگش نکن
ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!