khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 عنوان عادیه😂🤓 201 بازدید | 17 پست توی کل کلاس هیچکس باهام مشکل نداره ( دهم انسانیم) در حدی با بچه ها صمیمی شدیم دیروز به شوخی موهای هم میکشیدم 🤣🤣حاجی دبیرستان خیلی عالیههههه هم اردوهای که میبرن هم بچه هاش شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸 1404/07/29 | 07:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 😐😐😐 🤣زنگ آخر معلم نداشتیم من و دوستم موهای هم میکشدیم بعضیا آب میریختن جون هم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 6425 عزیزم اینکه باهات مشکلی ندارم خیلی عالیهاما مراقب باش و به همه آدما به چشم دوست نگاه نکن، بعضیها فقط باید در حد همکلاسی باقی بمونن😗 لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 6361 خداروشکر مدرسه نمیرم الان هم که بیدارم میخام برم صبحانه بخورم اخ جون
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 خداروشکر مدرسه نمیرم الان هم که بیدارم میخام برم صبحانه بخورم اخ جون منم الان مدرسه نمیرم ظهر میرم الانم میخام برم اکسپلور 😜 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 6361 منم الان مدرسه نمیرم ظهر میرم الانم میخام برم اکسپلور 😜 بالاخره کاریه که باید انجام بدی ظهر دیگه بدتر
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 بالاخره کاریه که باید انجام بدی ظهر دیگه بدتر اصلا نمیرم امروز تو بلاخره میری سر کار یا کارای خونه یا هرچی مجبوریوای من اراده کنم تکون نمیخورم🤣 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 6361 اصلا نمیرم امروز تو بلاخره میری سر کار یا کارای خونه یا هرچی مجبوریوای من اراده کنم تکون نمیخورم🤣 کی گفته اخراج میشی الکیه مگه من آزادم ازاااااد بچه جون با من بحث نکن من همسن مامانتم
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 کی گفته اخراج میشی الکیه مگه من آزادم ازاااااد بچه جون با من بحث نکن من همسن مامانتم اخراج نمیشم امتحان کردم 🤣فوقش برمم کاری نمیکنم رو میز لم میدم اما تو چی شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 6361 اخراج نمیشم امتحان کردم 🤣فوقش برمم کاری نمیکنم رو میز لم میدم اما تو چی حتما دو روز نرفتی راست میگی کلا نرو تو که ذوق داری چرا نمیخای بری چند تا شخصیت داری من الان میل میکنم تاعصر میخایم دلت بسوزه
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 حتما دو روز نرفتی راست میگی کلا نرو تو که ذوق داری چرا نمیخای بری چند تا شخصیت داری من الان میل میکن ... وخیییییمن قراره یه هفته برم اردو یجای دور با دوستام اونم رایگااااان شما هم از این چیزا دارین؟ 🤣 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 6361 وخیییییمن قراره یه هفته برم اردو یجای دور با دوستام اونم رایگااااان شما هم از این چیزا دارین؟ 🤣 دلم برات سوخت کل تفریحات اردوإ خخخخخ با اون فرم و مقنعه قزمیتتون اره عزیزم من سفر دور اروپا دارم میدونی اروپا ینی چی تا حالا شنیدی
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 دلم برات سوخت کل تفریحات اردوإ خخخخخ با اون فرم و مقنعه قزمیتتون اره عزیزم من سفر دور اروپا دارم مید ... نبابا فرمو در میاریم مشکلی نداره گوشی هم که میبریم عشق میکنیم من هر تابستون یه دو کانادا و آمریکا نرم شبم روز نمیشه اصلن اروپا در لول ما نیست سیسی جون 🥰 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 6361 نبابا فرمو در میاریم مشکلی نداره گوشی هم که میبریم عشق میکنیم من هر تابستون یه دو کانادا و آمریکا ن ... باشه سیسی