2777
2789

اگر آدمش خوب باشه چرا که نه من دخترم دو سال و چن ماه پرستار داشت خیلی راضی بودیم گرچه مادر نمیشه اما خانم خوبی بود دخترم هم دوستش داشت اما بعد از عید به خاطر عمل مادرش نتونست بیادو الان دخترم پیش خالش میمونه که بیشترم بهش خوش میگذره 

اما تجربه بدی نبود فقط خیلییییییییییییییی دقت کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر آدمش خوب باشه چرا که نه من دخترم دو سال و چن ماه پرستار داشت خیلی راضی بودیم گرچه مادر نمیشه اما ...

من میخوام از شرکت مطمئن بگیرم پرستار رو و میخواستم بدونم راجع تجربیات مامانای نی نی سایت 

من میخوام از شرکت مطمئن بگیرم پرستار رو و میخواستم بدونم راجع تجربیات مامانای نی نی سایت  

شرکتا هم خیلی مطمئن نیستن اتفاقا آشنا باشه بهتره اما اگرم آشنا پیدا نکردی حتما یه چن روزی خودت باهاش بمون  دوربین کار بذار تو خونت و حتی تونستی ضبط صدا بدن بچت رو چک کن و هر روز باهاش اگر سنش زیاده حرف بزن البته بچه ها خودشون خوب نشون میدن که از طرف چی دیدن و خیلی راحت میفهمی چطو.ره به همسایه هات تو آپارتمان بسپار اگر چیز مشکوکی دیدن خبر بدن گاهی بی اطلاع قبلی بیا خونه سر بزن و این قبیل کارا خیلی مهمه اعتماد مطلق اشتباهه

شرکتا هم خیلی مطمئن نیستن اتفاقا آشنا باشه بهتره اما اگرم آشنا پیدا نکردی حتما یه چن روزی خودت باهاش ...

از نظر امنیتی یکم خیالم راحت تره من خونه تنهاشن نمیذارم چون میخوام تو خونه دست تنها نباشم و یکم به خودم هم برسم میخواستم پرستار بگیرم که کارای سرکارم رو که فعلا تو خونه انجام میدم پرستار بهم کمک کنه.

از نظر امنیتی یکم خیالم راحت تره من خونه تنهاشن نمیذارم چون میخوام تو خونه دست تنها نباشم و یکم به خ ...

خب خیلی خوبه اینطوری من مجبورم نزدیک 10 ساعت تنهاش بزارم اما خدا رحم کردو یه آدم خوب جلو روم گذاشت هنوزم باهاش در ارتباطم براشم کادو خریدم ازش تشکر کردم آدم سختیگی بودم و خیلی حساسسسسسسسسسسسسسسسس اونم باهام خیلی مدارا کرد این رو من مدنظر داشتم و تو حقوقش و عیدی و اینا جبران میکردم 

خصوصی کار میکنه ؟

بله

سابقه کار تو مهد بیمارستان داره

چندسال پیش که خصوصی هم کار میکرد

اگر خواستین پیشنهاد دوستی بدین براتون بفرستم شمارشو با خودش حرف بزنید

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
بله سابقه کار تو مهد بیمارستان داره چندسال پیش که خصوصی هم کار میکرد اگر خواستین پیشنهاد دوستی بد ...

سلام ممنون با همسرم صحبت کردم و گفت باید از شرکتی درخواست پرستار بدیم که تضمین بده و ترجیحا پرستار خصوصی نباشه.

سلام ممنون با همسرم صحبت کردم و گفت باید از شرکتی درخواست پرستار بدیم که تضمین بده و ترجیحا پرستار خ ...

خوب میکنی عزیزم

اتفاقا اینطورب مطمن تر هم هست😘

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
سلام ممنون با همسرم صحبت کردم و گفت باید از شرکتی درخواست پرستار بدیم که تضمین بده و ترجیحا پرستار خ ...

عزیزم من یه پرستار از یه شرکت خیلی خوب گرفتم ازش راضیم و اینکه مثله خواهرمه برام یعنی واقعا خانم خویه و کاملاذ ازش راضیم 

اگه میخوای پرستار بگیری حتما از شرکت های پرستاری بگیر چون من من از اینجا که پرستار گرفتم ازشون خیلی ضمانت میگیرن اصل شناسنامه و 100 میلیون سفته بانکی برای همین خطایی ازشون سر نمیزنه ولی اگه ادم عادی باشه اصلا معلوم نمیکنه ضمانتی نداره