2777
2789
عنوان

اگرحمایتگر خوب داشتین جدا میشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 99 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا بزار ببره نقطه ضعف اصلا دستش نده و بگو تو پدرشونی و اتفاقا من نیاز دارم تنها باشم برای خودم چ ...

دقیقا براهمین میخوام اجازه بدم ببره تا نقطه ضعفمو ندم دستش کافیه بگم نبر میشه ی دیوونه لجباز آسیب بچه ها بیشترمیشه 

فقط طاقت کردن وحشتناک سخته بچه هام اصلا نمی‌خوان دوربشن ازم خودمم که نااابوداگربرن

برای همین اومدم مطرح کردم اینجا که قشنگ بفهمم چ کارکنم دل من هم خون بچه هاست خدااااعزیزدلم چقدر سخت ...

من الان خیلی خوشبختم عزیزم 

بچم کنارمه ازدواج کردم همسرم خیلی خوبه یه بچه سه ساله هم دارم 

البته اینم بگم من از همسر سابقم متنفر بودم 

از لحاظ جنسی ما چند سال بود باهم رابطه نداشتیم 

یه مرد سرد و خسیس و بی محبت که متاسفانه مشکل روانی داشت 

دنبال درمان هم نبود دکتر می‌گفت بیماریش مادرزادی بوده 

سنم کم بود متوجه نمی‌شدم مریض هست چند بار آنقدر اذیتم کرد که میخواستم خودکشی کنم خدا رحم کرد بچگی نکردم 

همین خانواده شوهری که میگی پشتت هستن طلاق جدی بشه همه بهت پشت میکنن 

باید حتما حضانت بچه ها رو بگیری اشتباه منو نکن 

شده مهریت رو ببخش بخاطر طفل معصوم هات 

هفته آیی یه بار هم برن پیش پدرشون قطع نکن رابطه پدر فرزندی رو 

دقیقا براهمین میخوام اجازه بدم ببره تا نقطه ضعفمو ندم دستش کافیه بگم نبر میشه ی دیوونه لجباز آسیب بچ ...

آره نقطه ضعف نده 

اگر قضیه جدی شد سر مهریه و رای دادگاه اومد و محکوم شد اونوقت وکیل بگه 

خودتم اصلا هیچی نگو خودت رو مایل نشون بدی لج می‌کنه 

پشیمون شدنشون الان چشم شما رو بهتر میکنه؟؟؟درد شما رو کم می‌کنه ؟؟؟قطعا نهههاصلاااا برنگرد چون در حق ...

هیچوقت بدردم نمیخوره پشیمونیش ی ذره دلم نمیخوادش دیگه خدا کمکم کنه بچه هام آسیب نبینن تا کارام تموم بشه وبستر دلخواه وبراشون تامین کنم وزودبیان پیشم الان که توقلبم خوابیدن 

من الان خیلی خوشبختم عزیزم بچم کنارمه ازدواج کردم همسرم خیلی خوبه یه بچه سه ساله هم دارم البته اینم ...

الهی هزاربارشکر برای همسرخوبت عزیزدلم 

بله کاملا درسته حرفات نه قطع نمیکنم ولی آیت شکایت وکردم تا راحت بچه هام بده

آره نقطه ضعف نده اگر قضیه جدی شد سر مهریه و رای دادگاه اومد و محکوم شد اونوقت وکیل بگه خودتم اصلا هی ...

کافیه مایل ببینتم نامرد نرمال نیست امیدوارم خدا بهش آرامش بده بیاد کارها روپیش ببریم وراحت بشم ازوجودش 

خیلی روحیه ام گرفته 

الهی هزاربارشکر برای همسرخوبت عزیزدلم بله کاملا درسته حرفات نه قطع نمیکنم ولی آیت شکایت وکردم تا راح ...

اگر بچه ها رو هم کتک زده حتما ببر پزشک قانونی 

باز با یه وکیل مشورت بگیر عزیزم 

ایشاا‌‌‌... هر چی صلاح خودت و بچه هات هست برات اتفاق بیفته 

با بچه هات صحبت کن تا اذیت نشن

دیشب یواش یواش حرف زدم نمیدونی چ اشکی ریختن انقدرملایم گفتم دخترم دق کرد بس اشک ریخت پسرم سراسربغض نابود شدم فداتون بشم هرچی پدربیشعور وبی احساس 

جوجه هام مهربون وبادرک وفهم خدایا برام سلامت حفظشون کن

اگر بچه ها رو هم کتک زده حتما ببر پزشک قانونی باز با یه وکیل مشورت بگیر عزیزم ایشاا‌‌‌... هر چی صلاح ...

نه اصلا بچه ها رونمیزنه خیلی دوسشون داره فقط بی عقله قدرشون ونمیدونه میترسونشون 

ممنونم عزیزدلم ازوقتی که گذاشتی خیرببینی

دیشب یواش یواش حرف زدم نمیدونی چ اشکی ریختن انقدرملایم گفتم دخترم دق کرد بس اشک ریخت پسرم سراسربغض ن ...

اخی درک میکنم برای بچه تحملش سخته واقعا 

انشالله بتونی بهترین تصمیم رو بگیری عزیزم و هر چی صلاحه برات پیش بیاد