2777
2789
عنوان

اگرحمایتگر خوب داشتین جدا میشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 99 پست
خاله عفت دوره دیده ر کلاس های خاله عصمت

وا من مادرمم با بابام هر وقت مشکل داشت همینکارو میکرد بابامم ی عمر داشت منتشو میکشید ولی یبارم حرف طلاق نزدن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بدی نکردن بهم همه اش احترام بوده

چقدر خوب واقعا

ولی کمی هم تلاش کن برا همسرت

حمایت رو کفتی داری شکرخدا

ولی باز تلاش کن

ببرش مشاور ببین چی میگن

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

وا من مادرمم با بابام هر وقت مشکل داشت همینکارو میکرد بابامم ی عمر داشت منتشو میکشید ولی یبارم حرف ط ...

ادما با هم فرق دارن قشنگم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

یک هفته قول بده سر به سرش نزاری یعنی هر چی گفت شما جواب نده میحوام ببینم رفتارش عوض میشه یانهبعضی وق ...

گل قشنگم من خیلی دوسش داشتم اصلا ازبس باب میلش رفتارکردم این شده همه میگن حتی خانوادش سازش زیاد اینش کرد بخدا که ساختم زیادوبی احترامی نکردم مشروب میخوره وکلا بددهنی میکنه فحش های رکیک اصلا ناجور آدم میمونه سالی دوبارم عذرخواهی حسابی بازهمون

عجب آدمیه چشم جای حساسیه فردا اگه دوباره کارش رو تکرار کرد چی؟؟؟

اگربفرستم عکس چشمم ومیترسی خانوادم خون جلوچشاشون وگرفته آخه کاش ی کارم میکردم این طورمیکرد این درست نمیشه براهمین میخوام جدابشم فقط بچه ها رونمیدونم چکارکنم خداااا

عزیزم میشه بگی خودشیفته چجوری خواهش میکنم میخوام بدونم نامزد منم همینه یا ندو سه تا از اخلاقش بگو

یه جمله اگه یه خرابکاری بشه اگه گندبزن آخرش تورومقصر نشون میده.توهمیشه بدهکاری.

اولش خودش عاشق نشون میدم بعدیهوازت فاصله میگیره

یه جمله اگه یه خرابکاری بشه اگه گندبزن آخرش تورومقصر نشون میده.توهمیشه بدهکاری.اولش خودش عاشق نشون م ...

دقیقا شوهر منم همینه البته عقدم 

مثلا میخوام آشپزی کنم میگه سالاد رو اینجوری خورد کن پیاز اینجوری خورد کن کل همه کارام ایراد میگیره کارای خودشو درست میدونه انقدر ایراد گرفته اصلا هول میشم

اگربفرستم عکس چشمم ومیترسی خانوادم خون جلوچشاشون وگرفته آخه کاش ی کارم میکردم این طورمیکرد این درست ...

شکایت کن بابت ضربوشتم،مهریه بزاراجرا هزارنوع شکایت میتونی بکنی دراخربجای دیه بچهابتحضانت روبگیر

انقدردوسش داشتم انقدرجنگیدم لامصب بدوزم آورده

یسال هم تلاش کن

اگر نشد جدا شو

ولی بررسی کن ببین اختلال روانیش چیه

با یه متخصص روانشناس حتما مشورت کن