2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیروز دکتر صداشم گذاشت شنیدم ولی ۷۲ میزد گفتن خیلی کمه 😔 کاری نمیشه کرد باید صب کرد گفتن اما امیدی ...

چه دکتر نفهمی 

هیچ جا تو هیچ سونوگرافی قلب نوزاد رو تا 12 هفته نمی‌ذارن  من 5 هفته و شش روز فهمیدم باردارم سونو دادم تو سونو نوشته ضربان قلبی مشاهده نشده و بهم گفتن 8 هفته به بعد برو سونو قلب بده هشت هفته رفتم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود و دکتر گفت چون ضرر داره هیچ جا ضربان پخش نمیکنن تا انتی و انومالی ضرر داره پخش ضربان قلب 

الان من ماه هفتم بارداریمه و خداروشکر همه چی اوکیه 

به خودت استرس نده هشت هفته برو سونو قلب بده ایشالا همه چی اوکی و خوب رقم میخوره برات

واسه تشکر از پستای خوبم                   بوسم کنید . لایک  دیگه کهنه شده😂😘

چه دکتر نفهمی هیچ جا تو هیچ سونوگرافی قلب نوزاد رو تا 12 هفته نمی‌ذارن من 5 هفته و شش روز فهمیدم با ...

انشالله دوست عزیزم رسما داغون شدم من دیگه با این وضع ادم سابق نمیشم انشالله از زبونت بشنوم برام دعا کنین 😭😭😭 

انشالله دوست عزیزم رسما داغون شدم من دیگه با این وضع ادم سابق نمیشم انشالله از زبونت بشنوم برام دعا ...

یه دکتر دیگه برو تو نت هم بزنی می‌نویسه که تا هشت هفته قلب تشکیل نمیشه 

انشالله دوست عزیزم رسما داغون شدم من دیگه با این وضع ادم سابق نمیشم انشالله از زبونت بشنوم برام دعا ...

ایشالا درست میشه استرس خیلی هم ضرر داره برا اون بچه از چند تا دکتر بپرسی خیالتو راحت میکنن