2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیروز دکتر صداشم گذاشت شنیدم ولی ۷۲ میزد گفتن خیلی کمه 😔 کاری نمیشه کرد باید صب کرد گفتن اما امیدی ...

چه دکتر نفهمی 

هیچ جا تو هیچ سونوگرافی قلب نوزاد رو تا 12 هفته نمی‌ذارن  من 5 هفته و شش روز فهمیدم باردارم سونو دادم تو سونو نوشته ضربان قلبی مشاهده نشده و بهم گفتن 8 هفته به بعد برو سونو قلب بده هشت هفته رفتم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود و دکتر گفت چون ضرر داره هیچ جا ضربان پخش نمیکنن تا انتی و انومالی ضرر داره پخش ضربان قلب 

الان من ماه هفتم بارداریمه و خداروشکر همه چی اوکیه 

به خودت استرس نده هشت هفته برو سونو قلب بده ایشالا همه چی اوکی و خوب رقم میخوره برات

واسه تشکر از پستای خوبم                   بوسم کنید . لایک  دیگه کهنه شده😂😘

چه دکتر نفهمی هیچ جا تو هیچ سونوگرافی قلب نوزاد رو تا 12 هفته نمی‌ذارن من 5 هفته و شش روز فهمیدم با ...

انشالله دوست عزیزم رسما داغون شدم من دیگه با این وضع ادم سابق نمیشم انشالله از زبونت بشنوم برام دعا کنین 😭😭😭 

انشالله دوست عزیزم رسما داغون شدم من دیگه با این وضع ادم سابق نمیشم انشالله از زبونت بشنوم برام دعا ...

یه دکتر دیگه برو تو نت هم بزنی می‌نویسه که تا هشت هفته قلب تشکیل نمیشه 

انشالله دوست عزیزم رسما داغون شدم من دیگه با این وضع ادم سابق نمیشم انشالله از زبونت بشنوم برام دعا ...

ایشالا درست میشه استرس خیلی هم ضرر داره برا اون بچه از چند تا دکتر بپرسی خیالتو راحت میکنن

انشاالله خیره عزیزم 

ولی معمولا ضربان قلب جنین از ۹۰ تا در دقیقه شروع میشه و بعدش بالاتر میره ، ۷۰ تا یکمی کمه ولی بازم هر چی خدا بخواد همون میشه و توکل به خدا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز