2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

99 بازدید | 10 پست

بچه ها یه پسره هس یه بار پست غمگین عاشقونه لایک کرده بودم فرستاد گفت اینو لایک کردی اونم‌ همچین پستی لایک کرده بود منم فرستاوم گفتم لایک کردی کسیو میخووی چرا بهش نمیگی رفیق اونم گفت رفیق از خوانندش خوشم اومد یه کلیپ فرستاد گفت این خوانندس بخاطر همین منم گفتم خب خوبه ولی ببین منم مثل خودت بی منظور به عنوان یه رفیق خواستم کمکت کنم هرکی دیگه جای تو بود همینکارو میکردم گفتم انقد تو پیاما نگو رفیق خودم حدو حدودمو میدونم گفتش چه حرفیه میزنی بی منطور گفتم خودت به من میکی رفیق منم با همون منظور دیگه فک کنم عصبی شد 🙄🙄🙄🙄🙄مگه حرف بدی زدم اخه

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

منظورش این بوده مثلا انقد میگی رفیق رفیق من منظور بدی بهت ندارم ک هی میگی رفیق 

تو دوسش داری؟

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی متاسفانه

پس چرا بهش میگی رفیق و از خودت دورش میکنی

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

پس چرا بهش میگی رفیق و از خودت دورش میکنی

خب اونم میگه اخه منم گفتم حدو حدودمو میدونم انقد نگر رفیق گفت من منظوری نداشتم ببین یه شبم صحبت میکردیم گفتم سردم گفتش چون تنهایی گفتم پس کی پیشم باشه گفت یار گفتم نمیخواد راحتم گفت اره جون خودت نمیخوای الان کسب باشه دوست داشته باشه حرفای قشنگ برات بزنه موهاتو ناز کنه تا بخوابی بعدم بغلت کنم منم عصبی شدم ریدم بهش که چه حرفایی میزنی ما رفیقیم اونم گفت شوخی کردم

خب اونم میگه اخه منم گفتم حدو حدودمو میدونم انقد نگر رفیق گفت من منظوری نداشتم ببین یه شبم صحبت میکر ...

وا عزیزم خب دوسش داری چرا ریدی بهش

وا عزیزم خب دوسش داری چرا ریدی بهش

خب اخه دنبال رابطه جنسی یعنی چی ادم از یکی خوشش بیاد میگه ازت خوشم میاد چرا این حرفارو زد امشبم خیلی عصبی شد دیگه سین نزد پیاممو 

خب اخه دنبال رابطه جنسی یعنی چی ادم از یکی خوشش بیاد میگه ازت خوشم میاد چرا این حرفارو زد امشبم خیلی ...

اهااا پس قصدش رابطه س،؟ چند سالشه و ت؟

اهااا پس قصدش رابطه س،؟ چند سالشه و ت؟

اره دیگه حرفای اون شبش که گفتم برات خودم نتیجه گرفتم حتمد دنبال رابطس هردو ۷۹ایم

اره دیگه حرفای اون شبش که گفتم برات خودم نتیجه گرفتم حتمد دنبال رابطس هردو ۷۹ایم

اگه دنبال رابطه کلا بی خیال شو لطفا