2777
2789
عنوان

سربازی

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 32 پست
هرچی زود تر تمومش کنیم بهتره چون بعدش ازادیم😂ولی بیچاره اون سرباز های اجباری که میفتن مرزبانیکاش فق ...

اره😂😂

ی سریاشونم نمیدونم چجور میفتن اگاهی خیلیی راحته کارشون

تازه تو شهر خودشونم بعضیا وایمیسن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا هیچ ربطی به پرنسس بودن نداره آبجی، ولی خب خداروشکر که نمیرید شما

سپااس😂

چرا البته اینم بگم ( بعصیاشون )  واقعا پرنسس و پرو هستن .حتی ی مدت داشتن امضا واسه رفتن خانما جمع میکردن نشد😂

سپااس😂چرا البته اینم بگم ( بعصیاشون ) واقعا پرنسس و پرو هستن .حتی ی مدت داشتن امضا واسه رفتن خانما ...

بله

فقط جسارتا یه دو تا نکته رو به نظرم لازم هست که ذکر کنم.

نکته اول اینکه اون احمقایی که امضا جمع کردن واسه سربازی اجباری خانما، حتی یک درصد آقایون هم نمیشدن، و اون یک درصد هم بیشترشون پیرپاتالایی بودن که ما پسرا رو هم به زور میخوان بفرستن سربازی به زور، بنابراین همون تعداد کم هم از ما نیستن حقیقتا، علیه ما هم هستن. ما پسرا بیشترمون همچین چیزی رو نمیخوایم و هر جا لازم باشه هم پشت پسرای دیگه هستیم، هم پشت شما خانما❤️ لطفا به حساب چهار تا عوضی علیه بقیه آقایون جبهه نگیرید، چون ما واقعا اون شکلی نیستم، فقط همون یه عده‌ی کم انقدر هارت و پورت دارن که انگار بیشترن.

و نکته دوم اینکه واقعا ازتون تمنا میکنم، خواهش میکنم، که واقعا از کلمه پرنسس استفاده نکنید. هر چیزی جز اون و دلیل هم دارم براش. راستش جدیدا مد شده چپ میری راست میای بهت میگن پرنسس و مردونگیت رو زیر سوال میبرن و خیلی زیاد شده. مثلا من خودم از سربازی معافم، ولی تو سن ۱۹ سالگی در روز کلا ۲ ساعت وقت آزاد دارم، تو همون ۲ ساعت هم باید شام بخورم هم حموم برم و هم اتاقو مرتب کنم و... همین الانم که دارم جواب شما رو میدم، تازه از اتوبوس پیاده شدم پیاده اومدم خونه، نیم ساعت دیگه هم باید شام بخورم بخوابم فردا دوباره ۵ صبح از خونه بزنم بیرون برم قزوین دانشگاه همونجا هم دوباره تا شب کار کنم و دوباره و دوباره. با این همه بدبختی که میکشم برای آینده خودم و خونوادم، فقط چون احساساتیم (اونم نه از نوع بدش) بهم میگن پرنسس. به دل که نمیگیرم، ولی واقعا دردناکه شنیدنش. و میدونم خیلی های دیگه هم مثل منن و سر دلایل کوچیک بهشون از این اسم ها نسبت داده میشه. من از ۱۵-۱۶ سالگی که مد شده بود یه عده از آقایون و حتی یه سری از خانما از کلمه خراب و هرزه علیه یه عده خانما استفاده میکردن، بارها و بارها باهاشون دعوا کردم که از این حرفا نزنن، بعد این همه اتفاق، همین دو ساعت وقت آزادمو میام تو اینترنت یه ذره ببینم دنیا دست کیه، اونم همون خانمایی که ازشون دفاع میکردم الان از این کلمات استفاده میکنن. من واقعا میدونم شما خانم خوبی هستید و قصد بدی ندارید. ولی واقعا خواهش میکنم از این کلمه برای قضاوت کسی استفاده نکنید خواهشا🙏🏻 مخصوصا وقتی بحث سربازی میشه.

من درسته خودم معافم و درکی ازش ندارم، ولی واقعا میدونم چقدر سخته و واقعا باید حق بدیم به اونایی که از این یه مورد میترسن💔

عذر میخوام سرتون رو درد آوردم، خیلی حرف زدم واقعا، امیدوارم ازم ناراحت نشید، ولی واقعا به عنوان معلم آینده دیدن توهین های جنسیتی (به شما جسارت نمیکنم) واقعا برام سخته. امیدوارم درک کنید. و مطمئن باشید اگه برعکسشم بود همین کارو میکردم، و البته بار ها هم کردم. عذر میخوام اگه مزاحمتون شدم. من قصد جسارتی ندارم، فقط برادرانه گفتم شاید اینارو بگم بهتر باشه❤️

ببخشید 

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

بلهفقط جسارتا یه دو تا نکته رو به نظرم لازم هست که ذکر کنم.نکته اول اینکه اون احمقایی که امضا جمع کر ...

درود مجدد

از توضیحات کامل و محبت‌آمیزی که گفتین ممنونم. اولا  قطعاً قصد من توهین یا بی‌احترامی به هیچکس از مردا و پسرای انسان و محترم نبوده و نیست. اگه عبارت به کار برده شده ای ام که گفتم ( برای همونای که اومدن امضا جمع کردن )  باعث شده همچین برداشتی  واسه شما شده ،عذرخواهی می‌کنم.

من  خوب درک می‌کنم که شرایط سربازی میتونه سخت  باشه و احترام زیادی برای تلاش و مسئولیت‌پذیری شما و همه آقایون قائلم. و همچنین از اینکه با ادب و منطقی صحبتونم نوشتین ، و اینکه اینم بگم من خودم به شخصه که یک خانم هستم صدرصد ، بخوام ازدواج کنم همسرم ، پدرم ، برادرم و.... اینا مرد هستن و من عاشقشونم  و هیچ وقت هیچ وقت بهشون توهینی نمیکنم و نکردم ( پدر و اعضای خانواده خودم معلم و فرهنگی هستن و سربازی نرفتن ) اگر  شما حرف منو توهین برداشت کردی ، صدرصد یعنی ب اعضای خانواده خودمم هستم گفتمم ، که به هیچ وجه اینطور نیست. که اون کلمه رو برای همون چند درصدی که میگن چرا خانم نباید بره سربازی و مام نمیریم استفاده کردم.

خلاصه .. که امیدوارم که تو آینده ام ، فضای صحبت همیشه به همین اندازه محترمانه و سازنده باقی بمونه.

با آرزوی بهترین‌ها برای شما ❤️🌹

درود مجدداز توضیحات کامل و محبت‌آمیزی که گفتین ممنونم. اولا قطعاً قصد من توهین یا بی‌احترامی به هیچ ...

بله عذرمیخوام بازم اگه جسارتی بهتون شد❤️

من فکر کردم که میگید هر آقایی که نخواد سربازی بره بده یا پرنسسه و موافق این هستید که حتما سربازی باید برای همه پسرا اجباری باشه. عذر میخوام ازتون

آخه من واقعا همونقدر که وقتی میبینم آقایون میخوان سربازی برا خانما اجباری باشه ناراحت میشم، خب بهم حق بدید همونقدر هم وقتی خانما هم میگن سربازی باید برای همه آقایون اجباری باشه، یا هر کی نره فلانه ناراحت بشم😅

جسارتا فکر کردم چنین منظوری داشتید، ولی مرسی از دیدگاه خوب و ادبتون❤️

و اینکه خدا خونواده‌تون رو براتون حفظ کنه، منم فرهنگی هستم، یعنی ترم یکم هنوز، ولی خب عرض کردم خدمتتون، غیر از دانشگاه چند جای دیگه هم باید کار کنم و بین شهرا برم. فردا باید پنج صبح پاشم باز، ولی هنوز با اینکه رسیدم خونه، حتی نرسیدم شام بخورم، واقعا انقدر شرایطم سخته که اگه الان جبهه میگرفتید علیه آقایون واقعا میشستم گریه میکردم از فشار روانی😅 مرسی از اینکه جبهه نگرفتید و درک کردید❤️

من هنوز درگیر کارای خونه‌م از اون موقعی که اومدم، خدا میدونه کی وقت میکنم شام بخورم بخوابم، دوباره از اونور کله سحر پاشم، ببخشید اگه هم حرف بدی زدم واقعا بذارید با پای خامی و خستگیم واقعا🙏🏻

همچنین واقعا❤️

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

بله عذرمیخوام بازم اگه جسارتی بهتون شد❤️من فکر کردم که میگید هر آقایی که نخواد سربازی بره بده یا پرن ...

بله حرفاتون رو کامل خوندم و واقعاً خیلی خوشحالم که باهم توافق داریم. این موضوع احترام متقابل واقعاً برام ارزشمنده.
امیدوارم تو مسیر معلمی که قدم گذاشتین همیشه موفق و پیروز باشین.دانش اموزای جامعه به معلمای دلسوز و فهمیده مثل شما نیاز دارن.انشاالله این روزای سخت و پرکار به زودی تموم میشه و نتیجهٔ زحماتون رو میبینین.و اینکه بلهمن واقعا درکتون میکنم تو این شرایط سخت با درس و کارو رفت امد و... خیلی سخته منم سال اخرم و برای کنکور فرهنگیان میخونم و میدونم که خیلی خسته میشین با این شرایط، بازم ببخشید اگر حرف من ناراحتتون کرد واقعا قصد جسارت و توهین نداشتم و ندارم و واقعا جان مادرم من با اون دسته که میگن ما نمیریم دخترا برن بودم که بازم اون حرف من اشتباه بود و اصلا نبایدهیچ صحبتی راجبشون میکردم و ممنون از شما که تذکر دادین ، امیدوارم که ناراحت نشده باشین از دستم منم واقعا ناراحت شدم وقتی اون صحبتو کردین ک براتون سوء تفاهم شده بود امروز اصلا نتونستم عربی و ادبیاتمو بخونم 😅

با احترام فروان و ارزوی موفقیت همیشگی ⭐️❤️

بله حرفاتون رو کامل خوندم و واقعاً خیلی خوشحالم که باهم توافق داریم. این موضوع احترام متقابل واقعاً ...

اختیار دارید بازم عذر میخوام😅

نبابا این چه حرفیه، تذکر کجا بود خواهرم. من در جایگاهی نیستم که به شما تذکر بودم، صرفا یه صحبت برادرانه بود وگرنه من همچین جسارتی نمیکنم❤️

شما متقاضی ورودید امسال؟؟ خب خداروشکر موفق باشید واقعا ایشالا که قبول میشید❤️

فقط اینکه من یه کتاب گرفته بودم که خیلییی کمکم کرد گزینش و ارزیابی رو قبول بشم، و این کتاب چاپ محدود بوده، و به اسم خودمون به تعداد چاپ شده پارسال و دیگه نیست. اطرافیان ما هر چی گشتم هیچکس نمیخواد بره فرهنگیان، خواستم بدونم شما میخواید این کتاب رو به شما بدم با یه سری جزوه و ضبط شده‌ی یه سری کلاس های آنلاین واسه کنکور و مصاحبه فرهنگیان؟ واقعا به قبولی من کمک کردن، اگر میخواید بگید براتون بفرستم. اتفاقا چون بحث وحدت بین زن و مرد بود، من خودم با کمک یه خانمی که ورودی ۴۰۳ بودن قبول شدم، و برای ادای دینم به ایشون خوبه که یه خانم دیگه رو کمک کنم که قبول بشن، شما هم بعد من این چرخه رو ادامه بدین و یه آقاپسری رو سال بعد کمک کنید قبول شه❤️ و خب کی بهتر از شما واقعا؟

البته الان که دارم میرم دانشگاه، شب برمیگردم همونطور که گفتم😅 ولی اگر خواستید یه پیام به من بدید، من شب اینارو براتون بفرستم🙏🏻

اختیار دارید بازم عذر میخوام😅نبابا این چه حرفیه، تذکر کجا بود خواهرم. من در جایگاهی نیستم که به شما ...

لطف دارین شما

پیشنهادتون راجب کتابو و جزوه رو با کمال میل و خوشحالی قبول میکنم. قطعا یه کمک بزرگیه برام ، ممنونمم ازت❤️ ایشالله که منم امسالو تموم کنم قبول بشم خواهرمم داره واسه پزشکی میخونه باید منم قبول بشم دیگه😅

و فکر ادامه ی این چرخه ی قشنگ ، کمک هم عالیه. حتما سعی میکنم سال بعد همین محبت رو به یکی دیگه هدیه بدم ، که استفاده کنه.بازم از محبتت بینهایت ممنونم...

روز و شبت به خیر و سلامت بگذره 🌹❤️

لطف دارین شماپیشنهادتون راجب کتابو و جزوه رو با کمال میل و خوشحالی قبول میکنم. قطعا یه کمک بزرگیه بر ...

همچنین خانم واقعا ممنونم از درک و محبتتون❤️🙏🏻

ایشالا که حتما حتما قبول میشید، منم تصمیم گرفتم همونطور که اون خانم هر کاری میتونستند برای قبولی من کردن، منم همه تلاشمو برای قبولیو شما انجام بدم توی این یه سال❤️ مدت ها دنبال خانم شایسته‌ای بودم که این چرخه رو ادامه بدم که لطف اون خانم هم جبران بشه، و خب شما به نظرم همون آدمید

فقط جسارتا کجا میتونم براتون ارسال کنم اون ها رو؟

همچنین خانم واقعا ممنونم از درک و محبتتون❤️🙏🏻ایشالا که حتما حتما قبول میشید، منم تصمیم گرفتم همونط ...

خیلی ممنونم از لطفتون و واقعا با حرفاتون انرژی مثبت گرفتم و این حمایت صمیمانتون که برام خیلی ازرشمنده ، بازم ممنون که کمکم کردین زحمت افتادین حتما از منابعتون و راهنمایاتون استفاده میکنم 🌹❤️ اگر براتون زحمتی نمیشه و میتونید روبیکا میشه ارسال کنید

خیلی ممنونم از لطفتون و واقعا با حرفاتون انرژی مثبت گرفتم و این حمایت صمیمانتون که برام خیلی ازرشمند ...

خواهش میکنم اختیار دارید❤️

ببخشید خانم فقط جسارتا من که مشکلی ندارم، ولی آخه به ما گفتن که با خانما تو پیام رسان های داخلی صحبت نکنید شمایی که دانشجوی اینجایید، چون وقت نمیذارن چک کنن که چجور صحبتی میکنیم، به هر حال ممکنه برام دردسر بشه ببخشید😅

پیام رسان خارجی ندارید؟ تلگرام ترجیحا، چون به ما گفتن حتی مثلا اگر عکس خونوادگی هم میخواید ارسال کنید از تلگرام بفرستید که دست کسی نیوفته عکس نوامیستون

[QUOTE=399201234]خواهش میکنم اختیار دارید❤️ ببخشید خانم فقط جسارتا من که مشکلی ندارم، ولی آخه به ما گفتن که با خانما ...[/QUOT

بله حتما ،کاملا درک می‌کنم و باید محتاطانه و منطقی عمل کنید که براتونم دردسر نشه. بله تلگرامم دارم هرچند باعث زحتتونم میشه لطف کنید اونجا ارسالش کنید ممنونم .🌹❤️

[QUOTE=399201234]خواهش میکنم اختیار دارید❤️ ببخشید خانم فقط جسارتا من که مشکلی ندارم، ولی آخه به ما ...

چشم حتما، زحمتی نیست واقعا❤️ فقط آیدیتون رو لطف میکنید؟