یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم همسرم از اول ازدواج کمک خرج خانوادش بوده تا الان
اوایل شاید یکم سختم بود الان کنار اومدم و بیخیالی طی میکنم
چون میدونم درست نمیشه
شاید مقدار خرج کردنه کمتر بشه ولی از بین نمیره
فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
الحمدالله عالی گیرم اومده درضمن کمک مادرشم میکنه من خیلی خوشحال میشم ادما نون ذاتشون رو مبخورن شمام ...
من نون ذاتم رونمیخورم من دارم چوب سادگیم میخورم فقط ازخدا میخوام یه روزی تو تور اینجوز آدما بیفتی تا بفهمی با کسی که دلش شکسته حزف نزتی از تاپیکم برو بیرون
خب اینا هیچ کاری واسه ما نکردن از وقتی ازدواج کردم همش خون تو دلم کردن فقط هر روزم یه چیزی میخوان چط ...
عزیزم حز اعصاب خوردی از بین رفتن ارامشت چیزی نداره
و ی کار میکنی که همسرت دیگه بهت نگه
اگر محتاجن که بیخیال باشه فکر کن تو ثواب کار خیر شوهرت شریکی
ولی اگر دارن و سعی کن خرید کمتر کنی
یا اینکه خودت هم از اونا بکنی
فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋