2777
2789
عنوان

هتل خوب تو شهر قم

145 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

یه هتل خوب و تمیز   و نزدیک ب حرم معرفی میکنید 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

هتل خورشید خیلی نزدیک به حرم

تمیز هست ؟

امکاناتش خوبع ؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندسال پیش هتل کریمه رفتم کوچیک بود اما تمیز و خیلی نزدیک ب حرم وضعیت الانشو نمیدونم ۶.سال پیش بود

اتفاقا تو سایت اقامت 24,دیدمش

چندسال پیش هتل کریمه رفتم کوچیک بود اما تمیز و خیلی نزدیک ب حرم وضعیت الانشو نمیدونم ۶.سال پیش بود

هتل کریمه دقیقا کنار حرم هست اما یمقدتر قیمتش بالای.اگه هتل می‌خواین که قیمت بالای.ولی کنار همین هتل کریمه یه مهمان پذیر شاهین هست اونم تمیزه و قیمت مناسب.من عاشق قم هستم.شبها هم میتونید توی جمکران اقامت داشته باشید.قسمت خانمها جدا هست آقایون هم جدا.