2777
2789

عزیزم متفورمین به تنهایی موجب بارداری نمیشه....

متفورمین فقط قند خون رو میاره پایین که به تخمک گزاری کمک کرده باشه.

برای بارداری باید در کنار متفورمین کلومیفن یا لتروزول مصرف شه....

من هنوز باردار نیستم اما با متفورمین اوضاع تخمدانم خیلی خیلی تغییر کرده و حتی دو ماه فولیکول خوب داشتم.این ماه آمپول زده که فولی آزاد شه ببینیم خدا چی میخواد

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم متفورمین به تنهایی موجب بارداری نمیشه.... متفورمین فقط قند خون رو میاره پایین که به تخمک گزار ...

خب الان دکترم گفته اینو فعلا بخورم نمیدونی چه مدت باید مصرف کنم؟؟؟ شما بارداری؟؟ 

من هنوز باردار نیستم اما با متفورمین اوضاع تخمدانم خیلی خیلی تغییر کرده و حتی دو ماه فولیکول خوب داش ...

عززززیم انشالا این ماه باردار میشی!!! چطوری مصرف میکردی گلم

خب الان دکترم گفته اینو فعلا بخورم نمیدونی چه مدت باید مصرف کنم؟؟؟ شما بارداری؟؟  

تجویز پزشکتون درسته

از چند ماه قبل از بارداری متفورمین تجویز میکنن...ماههای بعد کلومیفن یا لتروزول یا وآمپول....

فعلا قرصا رو مصرف کنین

امیدوارم زودتر باردار شین...

من متاسفانه باردار نشدم...

عززززیم انشالا این ماه باردار میشی!!! چطوری مصرف میکردی گلم

از روزی یکی شروع کردم تا شد روزی 3 تا.متفورمین رو باید حتی اگر باردار شدی تا پایان بارداری ادامه بدی

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
تجویز پزشکتون درسته از چند ماه قبل از بارداری متفورمین تجویز میکنن...ماههای بعد کلومیفن یا لتروزول ...

ایشالا این ماه باردار میشی شما چطوری مصرف میکردی??