2777
2789
عنوان

گول نخورین همه مردا بلدن محبت کنن

207 بازدید | 18 پست

مهم اینه تو ادمی باشی که بخوان بهش محبت کنن یا نه

من پارتنرم  اصلا محبت درستو حسابی نمیکنه میگه بلد نیستم من استوری میزارم پست میزارم واکنش نشون نمیده میگه اینستا نمیرم

دختر خواهرش چند سال از من کوچیک تره زیر تمام پستاش قربون صدقش رفته

فهمیدم من ادمی نبودم بخواد محبت کنه بهم نه اینکه حسودی کنم نه

من ادم اون نبودم وگرنه بلد بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین دقیقا طرف منم همینجوری بود همچین با مادرش خواهر زاده اش محبت آمیز رفتار میکرد ولی درک فهم برای خواهرش بقیه داشت یا رفیقاش برای من نداشت مثلا چیزی میگفتم یادش نمیموند ولی هر چی رفیقش می‌گفت یادش بود 

آفرین دقیقا طرف منم همینجوری بود همچین با مادرش خواهر زاده اش محبت آمیز رفتار میکرد ولی درک فهم برای ...

من براش پست میفرستم نگاه نمیکنه میگه اینستا نمیرم

چجوری زیر پست بچه خواهرش تمام پستاش تازه قربون صدقش رفته

من براش پست میفرستم نگاه نمیکنه میگه اینستا نمیرمچجوری زیر پست بچه خواهرش تمام پستاش تازه قربون صدقش ...

تو هم مث خودش باش. ولش کن.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
برا من تازه عکس خودش و خاهرشو تو اینستاش گذاشته و نوشته. همه ی جانمی. اون روز دیدم اعصابم خورد شد. ب ...

اونی ک اول و آخر براش می مونه زنشه 

خواهر و برادر و..... آخرش تنهاش میذارن 

باید زنشو بچسبه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
من براش پست میفرستم نگاه نمیکنه میگه اینستا نمیرمچجوری زیر پست بچه خواهرش تمام پستاش تازه قربون صدقش ...

فردا می‌خوام راجب خودشیفته ها تاپیک بزنم پارتنر من خودشیفته بود شاید بدردت خورد تگت میکنم حتما بخونی