2777
2789

اره چون کد رهگیری باید بگیری کد رو ک گرفتی ب صابخونه مالیات میخوره.

منم ۳سال پیش یوری گرفتم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبلغش چقدره

الان نمیدونم سه سال پیش ۴۰بود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره چون کد رهگیری باید بگیری کد رو ک گرفتی ب صابخونه مالیات میخوره.منم ۳سال پیش یوری گرفتم

مالیات نداره اطراف من گرفتن .. صاحبخونه مامانمم هیچی متضرر نشده یا صاحبخونه ابجیم یا همسایمون و ... 

پول وام یا مالیات میگین

پول وام

مالیات نداره اطراف من گرفتن .. صاحبخونه مامانمم هیچی متضرر نشده یا صاحبخونه ابجیم یا همسایمون و ...

ب ما صابخونه کد رهگیری نداد نگرفت گفت مالیات میخوره منم رفتم سوری گرفتم

مبلغش چقدره

نمیدونم ما برای دوتا از مستاجرهامون تابحال اقدام کردیم ولی هزینه ای ندادیم ولی میگن موقع فروش یا تسویه سالانه عوارض شهرداری باید مالیات بدیم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....