2777
2789
عنوان

خواب بچه یک ساله

68 بازدید | 7 پست

سلام من بچم ۱ سال و دو ماهشه .

شب تا صبح هی بیدار میشه سینه میخواد. تو روز عادتش دادم شیرخشک با شیشه هم بخوره. ولی شب انگار عادت خوابش شده . الان یه مدته کلا میخوام شیر خودم رو قطع کنم شاید شبا بهتر بخوابه. نمیدونم چطوری عادتش بدم شب یهو بیدار میشه شیشه بزارم دهنش لج میکنه . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیر شب دندونم خراب میکنه

سیر بخوابونش شب کمتر بیدار بشه 

بیدارم شد رو پاهات تکونش بده بخوابه

پستونک نمیگیره؟

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
شیر شب دندونم خراب میکنهسیر بخوابونش شب کمتر بیدار بشه بیدارم شد رو پاهات تکونش بده بخوابهپستونک نمی ...

نه پستونک اصلا . هر کاری میکنم گریه میکنه . رو پا هم دوست نداره. بعضی وقتا کل شب سینم باید تو دهنش باشه . خیلی کلافه میشم کلا خواب ندارم  از این اتاق به اون اتاق هی باید برم بیام

نه پستونک اصلا . هر کاری میکنم گریه میکنه . رو پا هم دوست نداره. بعضی وقتا کل شب سینم باید تو دهنش ب ...

روزای اول سخته بعد که ببینه از شیر شب خبری نیست میگیره میخوابه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
روزای اول سخته بعد که ببینه از شیر شب خبری نیست میگیره میخوابه

به نظرتون اگر بهانه کرد بلندش کنم راه ببرم؟ آروم میشه؟ خیلی بد جیغ میزنه گریه میکنه همه رو بیدار میکنه 😭

به نظرتون اگر بهانه کرد بلندش کنم راه ببرم؟ آروم میشه؟ خیلی بد جیغ میزنه گریه میکنه همه رو بیدار میک ...

اگر تو بغل میخوابه اره 

اگر به پا عادت داشت کارت راحت بود