2777
2789
عنوان

وای دارم میمیرم بیاین 😵😵😵

106 بازدید | 5 پست

من از رشته های بهداشت تهران و پرستاری ازاد شهر خودمون قبول شدم 

تاپیک قبلم هست راجب فرستادن به ازاد و پول و اینا 

الان فامیل اومدن برای تبریک وقتی پز میدن تهران قبول شده بعد رشتمم نمیگن میگن از پیرا ها😏

ازش متنفرم متنفر....

الکی پز منو میدن اما اصلا بهم اهمیت نمیدن که من پرستاری رو خیلی بیشتر دوست دارم 

خیلی غم رو دلمه.

فامیلمون پزشکی ازاد قبول شده خیلی خیلی دور همش پز اونو میدن که چجوری بچه های مردم قبول میشن دیگه نمیگن خب پول دارن یا سهمیه دارن 

وای خدایا دارم میمیرم

من نگوییم که مرا از تست و کتاب آزاد کنید / پزشکی تهرانی به من دهید و دلم شاد کنید...

همیشه فکر میکردم حتی اگر پولدار نباشیم خانوادم پشتمو میگیرن فکر میکردم وضعیت مالیمون خوبه !

یا حاضرن برام سختی بکشن 

کور بودم ندیدم مشاور ارزون گرفتن برام کلاس  نذاشتنم ازمون نرفتم ندیدک

من نگوییم که مرا از تست و کتاب آزاد کنید / پزشکی تهرانی به من دهید و دلم شاد کنید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پز میدین چرااااااااا 

وقتی پول نداریم وقتی اینقدر بدبختیم چرا عروسی برادر زادت ۲۰ میلیون میدی و کلی از این پولا که بگی ما پولداریم 

اما میگین اگر خوابگاه ندادن خودگردان پول نداریم!!!!!