deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4324 عنوان همش بهم پز الکی میده🥲 164 بازدید | 22 پست دوستم از پیجای خیلی ارزون کفش ۳۰۰ هزاری میخرهبعد الکی میگه ۶ میلیون خریدم .منم ازش نمی پرسم خودش میگه . یا مثلا لباس ارزون میخره الکی میگه ۲۰ میلیون خریدم.خودشم شاغل نیست و پدرشم درامدش کمه.شما جای من باشید به روش میارید؟ باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید.. 1404/07/28 | 21:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشید۱۲۳۴ عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3013 نه بزار خوش باشه من یادمه کل تابستون کار کردم و گوشی خریدم واسه خودم پیش دوستام میگفتم بابام خریده
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8105 خداشکر خیلی سخت پسند بودم در انتخاب دوست و تیم افراد به عنوان دوست کنارم نبودن به نظرم دوست خوبی به نظر نمیاد با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
شیمااااجوووون عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 6748 اتفاقا من همیشه همه چیو ارزون میخرم وقتی میپرسن چند خریدی فکشون میوفته از قیمت پایینش😂
blueberryyyy عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 2473 نه بزار خوش باشه من یادمه کل تابستون کار کردم و گوشی خریدم واسه خودم پیش دوستام میگفتم بابام خریده چرا زحمت خودتو نگفتیعزیزم این باعث افتخاره که تو با زحمت و تلاش خودت پول دراوردی
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4324 بنده خدا کمبود دارع ولش کن بزار خوش باشه وقتی بهم میگه من چه واکنشی داشته باشم باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4324 نه . ولی دیگه باهاش نمی گشتم اینجور ادما حوصله سربرن خستم کرده ، همش پز الکی باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4324 از کجا میدونی دروغ میگه؟ ببخشید خر که نیستمجنس اشغال و ارزون از ظاهرش مشخصه. تازه پیج هایی که لایک میکنه رو میبینم. باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4324 چندسالشه؟بچه ۲۷ باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..