2777
2789
عنوان

همش بهم پز الکی میده🥲

164 بازدید | 22 پست

دوستم از پیجای خیلی ارزون کفش ۳۰۰ هزاری میخره

بعد الکی میگه ۶ میلیون خریدم .

منم ازش نمی پرسم خودش میگه . 

یا مثلا لباس ارزون میخره الکی میگه ۲۰ میلیون خریدم.

خودشم شاغل نیست و پدرشم درامدش کمه.

شما جای من باشید به روش میارید؟

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداشکر خیلی سخت پسند بودم در انتخاب دوست و تیم افراد به عنوان دوست کنارم نبودن به نظرم دوست خوبی به نظر نمیاد 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نه بزار خوش باشه من یادمه کل تابستون کار کردم و گوشی خریدم واسه خودم پیش دوستام میگفتم بابام خریده

چرا زحمت خودتو نگفتی

عزیزم این باعث افتخاره که تو با زحمت و تلاش خودت پول دراوردی

بنده خدا کمبود دارع ولش کن بزار خوش باشه

وقتی بهم میگه من چه واکنشی داشته باشم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

نه . ولی دیگه باهاش نمی گشتم اینجور ادما حوصله سربرن

خستم کرده ، همش پز الکی

از کجا میدونی دروغ میگه؟

ببخشید خر که نیستم

جنس اشغال و ارزون از ظاهرش مشخصه. 

تازه پیج هایی که لایک میکنه رو میبینم.

چندسالشه؟بچه

۲۷