2777
2789
عنوان

بازم دعواباقوم شوهر

446 بازدید | 36 پست

دیشب دعوام شد باخواهرشوهرم همه حمله کردن بمن پنج نفری منم غریب وتنها پدرو مادرم هزارکیلومترازم دورن گناهم این بوده خونه مستقل خواستم

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

وقتی ازدواج کردی اصلا درست نیست که وقتی بحثی پیش میاد به خانوادت بگی /به شوهرت گفتی ؟خواهرشوهدت باهات دعوا کرد؟

مثبت باش معجزه میشه:هر از گاهي باورهايتان را ورق بزنيد،و كمي ويرايشش كنيد.شايد صفحه اي بايد اضافه،و يا حذف بشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ازدواج کردی اصلا درست نیست که وقتی بحثی پیش میاد به خانوادت بگی /به شوهرت گفتی ؟خواهرشوهدت باها ...

توی یه خونه زندگی میکنیم شوهرم ولو بود وسط هال باچشمای خودش دید چی بهش بگم

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

غلط کردن .فرهنگ و شعور ندارن . منم اینطور شدم جوابشون فقط بدیه .عین خودشون بد باش خوبی کنی نمیفهم ...

اره واقعا خوبی کنی نمیفهمن من که گوشمو‌کشیدم دیگه اصلا بهشون خوبی نمیکنم نه اینکه بدی کنم ولی بی تفاوت فقط میخام‌دو دستی بجسبم به شوهرم 

مثبت باش معجزه میشه:هر از گاهي باورهايتان را ورق بزنيد،و كمي ويرايشش كنيد.شايد صفحه اي بايد اضافه،و يا حذف بشود  
توی یه خونه زندگی میکنیم شوهرم ولو بود وسط هال باچشمای خودش دید چی بهش بگم

شوهرت چیزی نگفت؟

اره واقعا خوبی کنی نمیفهمن من که گوشمو‌کشیدم دیگه اصلا بهشون خوبی نمیکنم نه اینکه بدی کنم ولی بی تفا ...

هرچی واسه خانواده شوهر خوبی کنی بازم بدی هرکی بدی کنه خبرکشی و چاپلوسی واسه اونا فرشته هست

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

شاید لحن گفتنت بد بود دوست جونی خدا بزرگه‌انشالله جور میشه که مستقل شی