ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نوع راهنمایی خواهر حجت نیس و ممکنه بدتر هم بشه با شوهرت اشتی کن
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
ببین تاجایی نازکن که خریدار داشته باشه،قرارنیست همش کادو باشه منو شوهرمم قهرمیکنیم یکی دوساعتی هیچ حرفی نمیزنیم بعد که اروم شدیم قشنگ حرف میزنیم حلش میکنیم با یه بوس و بغل تموم میشه
خواهرشوهرم قهرو دعوا میکنه پسره هر بار میزنه خیانت میکنه
شبا نمیاد فرداش ی دسته گل و کادو میخره اشتی میکنه
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…