2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دسته چک خونه داشتی بهت دادن اخه پرسیدم شرایط داره

من قبلا گرفتم اون موقه خونه نیاز نبود معرف بانکی و سه تا خوش حساب میخاست که پیدا کردم 

من سه تا بانک دسته چک دارم صادرات تجارت و ملت

دسته چک ملتم هم 50 برگی هست چون گردش حساب داشتم

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

مثلا بانک خوبه یا طلا دید بلند مدت نگاه بکنم

اگه بالای 1 سال میخای سرمایه گذاری کنی طلا بهتره 

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

اگه بالای 1 سال میخای سرمایه گذاری کنی طلا بهتره

کسی متوجه میشه کسی مثلا بالا پانصد میلیون  طلا دستش باشه الان باز صد میلیون بخرم یعنی چطوری متوجه نشن چندگرم دارم

گردش حساب بالا بود

صادرات اصلا به گردش حساب کاری نداشت اولین حسابم درخواست دادم که جاری باشه و چک میخام فوری دادن البته صحبت کردن من و زبون بازیم بی تاثیر نبود

الانم سه بار دسته چک رو تموم کردم تعویض کردم هیچ مدرکی نخاستن برای تعویض دسته چک 

کسی متوجه میشه کسی مثلا بالا پانصد میلیون طلا دستش باشه الان باز صد میلیون بخرم یعنی چطوری متوجه نش ...

دوست دارم تابلو نکنم مثلا 7النگو یا 8 تا چکار بکنم

کسی متوجه میشه کسی مثلا بالا پانصد میلیون طلا دستش باشه الان باز صد میلیون بخرم یعنی چطوری متوجه نش ...

متوجه نشدم منظورت چیه

دوست دارم تابلو نکنم مثلا 7النگو یا 8 تا چکار بکنم

سکه بگیر خب سود فرشنده و اجرت و اینا هم نداره فروشش هم راحت 

مثلا طلا از دور مشخص میشه چند گرم انداختی

اگ انقدر سخته برات دلار بخر چند تیکه کاغذه بزار جایی امن

مثلا 60 گرم باشه از روی طلا متوجه میشن چند گرم هست

نه فکر نکنم گرم مشخص باشه !