lakgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 509 عنوان یا امام غریب 83 بازدید | 8 پست الهی قربونت برم که بالاخره طلبیدی منو😍 تا با چشمام ضریح طلای تورو ندیدم باورم نشد که بالاخره قبولم کردی 🥲بحق جوادت هیچ کدوم از زائرین رو دست خالی بر نگردون منم همینطور🥺 نترسم که با دیگران خو کنی،،تو باما چه کردی که با او کنی ..💔 🎀🎀🎀 دلم از این عشقا میخواست که همه بگن : دیدی چطور نگاهش کرد؟!🧡🍁🍂🍃 1404/07/28 | 19:04 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_mehrabun عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 11193 سلام خوش بسعادتتون خیلی خیلی التماس دعا دارم از قول من به امام رضا بگو سلام اقا لطفا همون که خودت میدونی 😭😭😭🤲🤲🤲
lakgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 509 سلام خوش بسعادتتون خیلی خیلی التماس دعا دارم از قول من به امام رضا بگو سلام اقا لطفا همون که خودت ... حتما عزیزم ❤️ نترسم که با دیگران خو کنی،،تو باما چه کردی که با او کنی ..💔 🎀🎀🎀 دلم از این عشقا میخواست که همه بگن : دیدی چطور نگاهش کرد؟!🧡🍁🍂🍃
lakgirl مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 509 ای جاان زیارتت قبول عزیزم فداتشم😍 نترسم که با دیگران خو کنی،،تو باما چه کردی که با او کنی ..💔 🎀🎀🎀 دلم از این عشقا میخواست که همه بگن : دیدی چطور نگاهش کرد؟!🧡🍁🍂🍃