2777
2789
عنوان

ریزش مو

72 بازدید | 11 پست

بچه ها من اخیرا جنوب رفتم از وقتی برگشتم متوجه کم شدن تراکم ابروم شدم

وقتی دست زدم دیدم راحت موهای ابروم دونه دونه درمیاد همینطور موهای اطراف ابروم قسمت شقیقه به راحتی درمیاد

موهای زایدم رشد میکنه ولی کم

تورو خدا اگه تجریش رو دارید بگید

نمیدونم میشه بهش گفت حساسیت یا نه من هروقت میرم شمال تمام صورتم جوش میزنه 

شدید 

طوری که همه تعجب میکنن 

هیچوقت اینجوری نشدم مگه وقتایی که رفتم شمال

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی نیست؟

یه دکتر برو 

شاید کمبود آهن و ویتامین داری

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

فردا وقت دکتر دارم ولی از ترس دارم دی میکنم

استرس بدترت میکنه 

نترس دختر قرار نیست کچل بشی 

یکی رو میشناختم با علایم من الوپسی داشت کلا موهاش ریخت

آدمیزاد وقتی واسه سلامتیش مشکلی پیش میاد ناخوداگاه تو ذهنش بدترین هارو پیش بینی میکنه و در واقع توهم بیماری خاصی میزنه

نگران نباش 

استرس هم نگیر 

ایشالا مشکلی نباشه دعا کنید

چشم حتما ❤️

عزیزم منم موی بیکینیم کم شده ریزش ابرو دا م تو خوب شدی؟

سلام عزیزم الان پیامت رو دیدم ببین من رفتم دکتر بهم آزمایش داد کمبود زینک و ویتامین D داشتم 

یه سرم تقویتی هم بهم داد خدایی خیلی خوبه زدم هنوز ریزش کمی دارم ولی ابروهام قشنگ پر شد

اینم بگم بیشتر وسواس فکریه دکتر برو ولی اصلا اهمیت نده قبلا هم شاید بوده ما اهمیت نمیدادیم به هیچ عنوان دست به ابرو و مژه نزن موهای بیکینی هم چون اصطکاک داره با لباس زیر تا محدوده ای ریزش طبیعیه