2777
2789

کاری به غسل ندارم

لباسو چرا بشورید؟

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نمیشم خب اگه بخوای قبلش نماز بخونی باید اول غسل کنی دیگه

ببین هم لباس میخوام با دست بشورم هم غسل گردنمه 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

متوجه نشدم یعنی چی!من همیشه اول کارامو انجام میدم آخرش غسل میکنم یعنی اشتباهه؟

دقیقا همین موضوع برای من سوال شده

لباست اگه نجس هست باید بشوری اگرم منظورت اینه با شستن ممکنه آب به لباس و بدنت ترشح کنه نهایت اون قسم ...

ن ببین غشل دارم جدا 

یه عالمه لباس هم باید بشورم الان من فقط اون ناحیه ام نجسه  و  لباسها رو بشورم پاگ میشه یا ن 

لباست اگه نجس هست باید بشوری اگرم منظورت اینه با شستن ممکنه آب به لباس و بدنت ترشح کنه نهایت اون قسم ...

برام پست گذاشته بودی ولی تاپیک ترکید کاری داشتی؟

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت👌

ن ببین غشل دارم جدا یه عالمه لباس هم باید بشورم الان من فقط اون ناحیه ام نجسه و لباسها رو بشورم پا ...

اگه بدنت نجس هست اون رو باید آب بکشی اگه میخوای لباس بشوری یا دوش بگیری بگیر آخرسر غسل کن  اینجوری بنظرم راحت تره ولی اگرم همون اول غسل کردی هم مشکلی نداره فقط جایی از بدنت ناپاکه اول اون رو آب بکش پاک بشه  بعد غسل کن 

برام پست گذاشته بودی ولی تاپیک ترکید کاری داشتی؟

هیچی یه همچین چیزی گفتم که چه داروییه که از ادرار درست میشه گرچه بعضی داروها و غذاها با  محصولات خوک تولید میشه در صورتیکه خوک آلوده ترین ونجس ترین حیوان حساب میشه و خوک و ادرار هردو نجس حساب میشه و انسان مسلمان باید ازشون اجتناب کنه (البته فکر نکنم درست کردن دارو  ازشون باعث پاک شدنشون بشه مگه اینکه چاره ای نباشه و بحث مرگ و زندگی باشه )