2777
2789
عنوان

خخخ.ترشی

127 بازدید | 18 پست

کسی بلده یادمممممممم بده  

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
0
0%
۱
0
0%
۱
0
0%
۱
1
100%
ان شا الله بحق خدای متعال هرکی ارزوی بچه داره بچه داربشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزینه دو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

برای اینکه موادش شفاف بشن میتونی اینکارو انجام بدی ولی به نظرم طعم ترشی به سبزی های خشک و نوع سرکه ای هست که میریزی وگرنه درحالت کلی نیازی به آب پز کرن نیست 

دل هیچ اقیانوسی در تلاطم ِ جزر و مد نمی افتاد... اگر خورشیداندام ِ زنانه اش را عریان نمی کرد...
اخه یکی از دوستام میگفت اب پز کن بعد بزار خشک بشه بزار تو سرکه...خو خامن عزیزوممممم

ترشی بایستی توی سرکه جا بیوفته برای اینکه زودتر جابیوفته میتونی موادشو ریزتر کنی،تو بیشتر کارخونه ها برای اینکه محصول زودتر برسه و بازرپسندی داشته باشه بخارپز میکنن اونم به مدت کوتاه 

دل هیچ اقیانوسی در تلاطم ِ جزر و مد نمی افتاد... اگر خورشیداندام ِ زنانه اش را عریان نمی کرد...
شمادرست کردی تاحالا؟؟؟؟بدون اب پز خوب دراومده؟

آره گلم من معمولا ترشی رو خودم درست میکنم همیشه هم خوب میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز