2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

97 بازدید | 12 پست

سلام لطفا راهنمایی کنین من یه رابطه ی محافظت نشده داشتم که صبح بعداز رابطه قبل از استفاده ی قرص اورژانسی عادت ماهیانه شدم ولی بعداز عادت من قرص رو استفاده کردم به نظر شما قرص اثرش رو میذاره

تعداد رای : 1
نظرسنجی
قرص اورژانسی
1
100%
قرص اورژانسی
0
0%

واویلا!

خو پریود شدی دیگه، چرا قرص خوردی؟

خو الان دوبارم پریود میشی کل سیستم بدنت به فنا میره

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون قرصارو سالی یه بار بیشتر نباید بخوری!

بعدم اون بچه ای که تو این شرایط و از رو پریود دنیا بیاد... بذا بیاد نابغس😓

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

چرا قرص خوردی😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عزیزم وقتی پریود شدی دیگه نیازی به مصرف قرص نبود

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋