2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا مودیه.یا دودله.یا نمیخواد وابستش بشی.یا نمیخواد وابستت بشه.یا با یکی دیگس.یا اینجوری میخواد تو رو ...

دختری ک برا پسر هدیه دستبند میگیره و از اینکه پسر همیشه دستبند دستشه و‌بهش میگه از اینکه دستمه ب یاد تو میفتم خیلی ذوق میکنه.  از بعضی رفتارای پسره یهو رسمی میشه یهو صمیمی میشه

تراممپ شب یچیزی میگه روز میشه میزنه زیر حرفش یچیز دیگه میگه 

همه ادما همینن بقیرو نصیحت میکنن خودشون برعکس نصیحتشون عمل میکنن وقتی ازشون بپرسی چرا مردم و فریب میدی طلبکارتم میشن 

سوالیه

من خودم تو مجردی اینجوری بودم با هیچ پسری راحت نبودم واسه همین گاهی کمی صمیمی گاهی رسمی که طرف فکر‌بد نکنه و حد خودمو نگه‌دارم یک دلیلش میتونه این باشه بعدی میتونه‌بخاطر دمدمی مزاج بودن دختره باشه خیلیا در کل با همه دمدمی مزاجن.

خیلیام‌ سختگیرن تو رابطه و تودار همه چیو میبرن زیر ذره بین وقتی دیدن طرف باب میلشون نیست خودبخود رفتارشون عوض میشه یه جوری کنترلگری میکنن با تغییر رویه تا طرف تو بلاتکلیفی بمونه و مجبور بشه خودشو با تغییرات وفق بده.

یا دودله و مطمئن نیست و از پسره خیلی خوشش نمیاد برای همین نمیتونه همیشه یک جور‌رفتار کنه