2777
2789
عنوان

دخترها واقعا حسودن

149 بازدید | 19 پست

نمیتونن یک دختر خوشگل تر از خودشون خوش سرزبون تر از خودشونو ببینن سریع یک عیبی میخوان بهش ببندن پایین بکشنش یا خوشگلیای طرف و زشت نشون میدن اینو قشنگ تو دانشگاه ادم متوجه میشه که اگه تو دانشگاه یک دختر با یک پسر ببینن سریع میگن وا پسر خوشگل با دختر زشتست  شانس و ببین با اینکه دختر خوشگلاز اوناهم قشنگتر باشه اگه هم یک پسر یک دختری بخواد دختره تعریف کنه میگن خودش کرم میریزه یک مدلیه بعد خودشون سگ نرم براشون واق بزنه میگن طرف به ما چشم داشت واقعا از محیطش داره حالم بد میشه  

سگ نرم؟

اصطلاح جدیده؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره دقیقن من دوره های آموزشی مو میفروشم هم اینکه مشهورتر بشم خیلییییی ارزون میدم بعد همه بهم هیت میدن در حالی که نینیسایت پر از تبلیغات هستش زورشون به من میرسه کاش ببینم که صفحه اینا تبلیغ نداره یا فقط میتونن جواب منو بدن

پسر ها هم همینن وقتی یه دختر خوشگل با یه پسر زشت بره تو رابطه ... انقدر خودزنی نکنید تو خودتم از همونایی 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

منظورش سگ نر ام یا سگ نر هم

😂😂

واییی چقد ذهنم خستس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

استاد بدبخت به من گفت ذهنت برای حفظیات عالیه

دیگه دخترای کلاس هی بهم کنایه میزدن که آره فلانی ادعای هوش داره

فلانی اگه درسش خوبه چرا اومده آزاد و.....واقعا مریضن

بخدا من از همجنس هام همیشه تعریف میکنم اعتماد بنفس میدم اما رفتار بالعکس رو می بینم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

سگ نر. سگی که ماده نیست

😂😂😂

از ۵صب بیدارم

دیگ مغزم درد میکنه

پسر ها هم همینن وقتی یه دختر خوشگل با یه پسر زشت بره تو رابطه ... انقدر خودزنی نکنید تو خودتم از همو ...

من زیبایی یک دختر و هیچ وقت انکار نکردم بعدشم نگفتم دختره زشته گفتم اونا این صفت و میچسبونن با اینکه دختره از خودشون خوشگل‌تره و کامل به پسره میاد  

استاد بدبخت به من گفت ذهنت برای حفظیات عالیهدیگه دخترای کلاس هی بهم کنایه میزدن که آره فلانی ادعای ه ...

اینم یک نمونه دیگه حسادته دارن خودشونو هلاک میکنن که ثابت کنن توهم مثل اوناییی 

من زیبایی یک دختر و هیچ وقت انکار نکردم بعدشم نگفتم دختره زشته گفتم اونا این صفت و میچسبونن با اینکه ...

منم بهت گفتم فارغ از جنسیت حسادت خصلت منفی خیلی از ادماست درست نیست به همه دخترا بگی حسود 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻