نمیتونن یک دختر خوشگل تر از خودشون خوش سرزبون تر از خودشونو ببینن سریع یک عیبی میخوان بهش ببندن پایین بکشنش یا خوشگلیای طرف و زشت نشون میدن اینو قشنگ تو دانشگاه ادم متوجه میشه که اگه تو دانشگاه یک دختر با یک پسر ببینن سریع میگن وا پسر خوشگل با دختر زشتست شانس و ببین با اینکه دختر خوشگلاز اوناهم قشنگتر باشه اگه هم یک پسر یک دختری بخواد دختره تعریف کنه میگن خودش کرم میریزه یک مدلیه بعد خودشون سگ نرم براشون واق بزنه میگن طرف به ما چشم داشت واقعا از محیطش داره حالم بد میشه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
آره دقیقن من دوره های آموزشی مو میفروشم هم اینکه مشهورتر بشم خیلییییی ارزون میدم بعد همه بهم هیت میدن در حالی که نینیسایت پر از تبلیغات هستش زورشون به من میرسه کاش ببینم که صفحه اینا تبلیغ نداره یا فقط میتونن جواب منو بدن
دیگه دخترای کلاس هی بهم کنایه میزدن که آره فلانی ادعای هوش داره
فلانی اگه درسش خوبه چرا اومده آزاد و.....واقعا مریضن
بخدا من از همجنس هام همیشه تعریف میکنم اعتماد بنفس میدم اما رفتار بالعکس رو می بینم
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)