2777
2789

همین زلیخا تهش هم ب عشقش میرسه هم جوان میشه 😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اولش هوس بود ولی بعدش تبدیل شد به عشق

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

خیانتکار هم بود 

با اینکه شوهر داشت چشمش دنبال پسره بود 

من حتی یکبارم سریال رو کامل ندیدم فقط داستانشو از مادرم شنیدم چون اصلا سریال رو دوستش ندارم و اصن یه طوریه))))))) 

من همون کاکتوسیم که تو شهر بادکنکا دلش بغل میخواد🌵

و در اخر عاشق خدا شد

حالا اینجا باشه همه میگن کارمای کارشو پس میده آخرش دیدین چطور کارما پس داد خوشبحالش شد😂🤣

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت