2777
2789
عنوان

حس می‌کنم میخوام عکس بزارم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 76 پست
قشنگی ولی خب فتوشاپ هم هست عکس سلفی بزار

نه فتوشاپ نداره عکس طبیعیه فقط با دوربین حرفه ای گرفته شده 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چی گرفتی عکس رو ؟

معلومه دیگه آتلیه ای عکسش با دوربین حرفه ای و کلی فتوشاپ

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
با چی گرفتی عکس رو ؟

با دوربین حرفه ای دوستم ازم گرفته 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

😍😍😍😍😍😍تو مدل کار نمیکنی؟

نه به درد مدلینگ میخورم 😂

معلومه دیگه آتلیه ای عکسش با دوربین حرفه ای و کلی فتوشاپ

عزیزم دوستم یه دانشجو عه آتلیه نداره با دوربین حرفه ای هست ولی ادیت نداره 

نشون خواهرم دادم 

گفت قشنگه بینیش و عمل کنه خوب تر میشه😁

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

نه فتوشاپ نداره عکس طبیعیه فقط با دوربین حرفه ای گرفته شده

عزیزم دیگه ازون حرفاس آتلیه ای عکسش و صد در صد فتوشاپ انجام داده روش عکاس

خب یدونه سلفی بدون فی لتر بنداز 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

من همون کاربر jnjnjnهستم وقتی میگفتم عکسام فیل تر نداره 

میگفتید داره 

ببین وقتی یکی بهت بگه به زور که فتوشاپه چه زور داره 

وقتی فیل تر نباشه

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

کوووو

گذاشتم دوباره صبر کن بیاد 

عزیزم دیگه ازون حرفاس آتلیه ای عکسش و صد در صد فتوشاپ انجام داده روش عکاس خب یدونه سلفی بدون فی لتر ...

بخدا ما یعنی بعضی هامون

با صدتا دوربین حرفه ای خوشگل میشیم؟؟ 

چرا خودمو گول بزنم؟

خب خوشگله دیگههه🤭😍

منم ببینمممباز بزار🥺

اومد بیا