2789
عنوان

یسوال واجب

96 بازدید | 13 پست

شما خانوم ها تو اطرافیانتون دیدین لیسانس رو سریع تر بگیرن؟مثلا حول و حوش ۳ سال (هفت ترمه یا شش ترمه)

اگر معدل بالای ۱۷ باشه،تابستون میتونم ۸ واحد درس عمومی بردارم؟

عاره ترم تابستونه بگیر و واحد های زیاد بردار

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تابستونا ۹ واحد میگیرم ولی حالت عادی ۵ سال طول میکشه رشته ای ک میخونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

یه سوال دیگه 

اگه مثلا کلا ۱۳۶ واحد داشته باشیم ، میشه نصفشو پاس کنیم،  کاردانی بگیریم نریم 

یا مثلا سال بعدش یک رشته دیگ رو شروع کنیم 

من سال دومم پیام نور

۳۷ واحد پاس کردم این ترم ۱۹ تا برداشتم، اگه قبول شم میمونه ۱۲ واحد فکرکنم ک ترم بعد بردارم؟ 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

یه سوال دیگه اگه مثلا کلا ۱۳۶ واحد داشته باشیم ، میشه نصفشو پاس کنیم، کاردانی بگیریم نریم یا مثلا س ...

ببین منظورت اینه به حد نصاب خاصی برسی؟چون خودت گفتی ۳۷ واحد پاس کردی که با این ترم ۱۹ تا برداشتی،میشه ۵۶ واحد حتی اگه ۱۲ واحد دیگه هم بهش اضافه کنی و بشه ۶۸ واحد،تازه میشه واحدهای کاردانی نه لیسانس ک ۱۳۶ واحده 

اگرم منظورت اینه ک با این ۱۲ واحد میخوای ب مرحله ای برسی ک بتونی تصمیم بگیری ادامه بدی یا رشته عوض کنی ک اوکیه 

ولی بازم برو خودت حضوری پرس و جو کن مثلا با مسئول دانشگاتون صحبت کن 

یا خدا ۵ سال؟ همین دروس چرت و پرت عمومی نبودن،لیسانس باید شش ترمه میبود

اشکال نداره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

چرا اشکال داره من حرص میخورم😂🤦🏻‍♀️

حرص خوردنت چیزیو تغییر نمیده اینجوری فکر کن تا حرص نخوری

ببین منظورت اینه به حد نصاب خاصی برسی؟چون خودت گفتی ۳۷ واحد پاس کردی که با این ترم ۱۹ تا برداشتی،میش ...

منظورم اینه ۶۸ تا پاس کنم میتونم نرم و مدرک کاردانی بگیرم؟

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️