zahrayag مدیر استارتر عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 20 عنوان لباس تنگ 159 بازدید | 14 پست الان باردارم و 6 هفته هستم2 هفته دیگه عروسی داریم زیر لباسم گن بپوشم خطرناکه؟؟؟ 1404/07/28 | 10:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4947 چرا میپوشی خب ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12035 نپوش حامله هستی دیگ باید حتما هیکلت عالی باشه تو این وضع؟ ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
گریه_های_بی_امان عضویت: 1392/07/01 تعداد پست: 4991 وااا یه لباسی بدوزون که از ناحیه شکم یه جوری باشه که شکمت تو دید نباشه
golyaspp9988 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 8031 ۶ هفته اخه هنوز شکم نداری که نپوش به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤 türk 🐺
بانومهربانی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3834 ۶ هفته؟هنوز اولشه که شکم نباید داشته باشی عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
bahar63kj عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 13931 آره خیلی خطرناکه فشار میاره به شکمت،خودتم حالت بد میشه برای چی پس لباس بارداری گذاشتن عزیزم
zahrayag مدیر استارتر عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 20 ۶ هفته؟هنوز اولشه که شکم نباید داشته باشی یکم از قبل داشتم تا 2 هفته دیگه باز بزرگ میشه دکتر گف عب نداره منم خریدم
zahrayag مدیر استارتر عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 20 آره خیلی خطرناکه فشار میاره به شکمت،خودتم حالت بد میشه برای چی پس لباس بارداری گذاشتن عزیزم آخه من تنگ خریدم🥲😔