2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شرایطش مثل دختر منه علائم بلوغ داره؟

فقط موی زیر بغل داره که تحت نظره دکتر گفت مهم نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خب زوده آخه گناه دارن خیلی کوچولوعن

کوچولو که هستن ولی زود نیس.سن بلوغ اومده پایین.تو مدرسه دختر من کلاس ششم مشاور اورده بودن پریودو توضیح بده دخترم میگفت جز دو نفر بقیه از قبل پریود شده بودن.

دکتر دختر من گفت اگر علائم قبل ۷ شروع شه میگیم زودرس بعدش دیگه روند طبیعی رشد بچس.دستکاری کردنش منطقی نیس

به مخچه اسیب میرسونهمن خودم بخاطر خونریزی های زیادم بهم تجویز کردناخه این امپولها جلوی خونریزی را می ...

بلوغ زودرس هم عوارض خودش رو داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شبها بچه هاتون را زود بخابونیدبهشون بادام درختی و سویق سنجد بدید ورزش ببریدشوننرمشهای مخصوص افزایش ق ...

خواهرم چند روز پیش پسرش برده بود دکتر از موقع دنیا اومده زیر نظر این دکتره برده بودش چکاب چون دنیا اومد تیروئید داشت میگفت یه خانمی اومده بود میگفت برا دخترم امپول بنویس همین حرفا گفت دکتر چنان سر صدایی باهاش کرد که چه اصراری داری برا این امپول 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜