ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2319 عنوان بچهااا 62 بازدید | 11 پست من امسال تصمیم گرفتم نرم دانشگاه یسال به خودم استراحت بدم ولی وقتی بقیرو دیدم قبول شدن کنکور و فلان یجوراییی حس عقب موندگی بم دست داده با اینکه من نیمه اولیم بودم یعنس الان تازه هجده سالمه و از نوزده سالگی میخوام برم دانشگاه دیر شده یعنیییی زندگی میگن برای زنده هاست اما... 1404/07/28 | 07:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10315 وا. نه. من بعد از ديپلمم سه سال استراحت كردم. سال چهارم رفتم دانشگاه. الانم يكساله ليسانس گرفتم. ميخوام استراحت كنم و از سال بعد برم واسه ارشد سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2319 وا. نه. من بعد از ديپلمم سه سال استراحت كردم. سال چهارم رفتم دانشگاه. الانم يكساله ليسانس گرفتم. ميخ ... ممنون ک انگیزه دادینننن🥹🤍 زندگی میگن برای زنده هاست اما...
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2319 وا. نه. من بعد از ديپلمم سه سال استراحت كردم. سال چهارم رفتم دانشگاه. الانم يكساله ليسانس گرفتم. ميخ ... ممنون ک انگیزه دادینننن🥹🤍 زندگی میگن برای زنده هاست اما...
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10315 ممنون ک انگیزه دادینننن🥹🤍 خواهش ميكنم عزيزم. موفق باشي🌺اره. اصلا نگران نباش. بقيه دوستام كه زودتر از من تموم كردن هم به جاي خاصي نرسيدن. كلا هيچ وقت واسه هيچ كاري دير نيست. نگران نباش سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2319 خواهش ميكنم عزيزم. موفق باشي🌺اره. اصلا نگران نباش. بقيه دوستام كه زودتر از من تموم كردن هم به جاي خ ... فداتون بشم رشتتون چی بود من مهندسی کامپیوتر ایشالله بشه دولتی میخوام برم سال بعد الزهرا مشهد زندگی میگن برای زنده هاست اما...
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10315 فداتون بشم رشتتون چی بود من مهندسی کامپیوتر ایشالله بشه دولتی میخوام برم سال بعد الزهرا مشهد تنت سلامت باشه عزيزم. ديپلم تجربيليسانس روانشناسي سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10315 فداتون بشم رشتتون چی بود من مهندسی کامپیوتر ایشالله بشه دولتی میخوام برم سال بعد الزهرا مشهد رشته خوبي انتخاب كردي. ان شاءالله به اميد موفقيت عزيزم سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2319 تنت سلامت باشه عزيزم. ديپلم تجربيليسانس روانشناسي واییی روانشناسی هم خیلی دوست دارممم رشتتون خیلی باحاله موفق ترین باشین الان یا لیسانستون میتونی کجا کار کنین؟ زندگی میگن برای زنده هاست اما...
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2319 رشته خوبي انتخاب كردي. ان شاءالله به اميد موفقيت عزيزم همچنین شما😍🤍 زندگی میگن برای زنده هاست اما...
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10315 واییی روانشناسی هم خیلی دوست دارممم رشتتون خیلی باحاله موفق ترین باشین الان یا لیسانستون میتونی کجا ... ممنون عزيزم. با ليسانس ميشه مشاور تحصيلي شد. تو بهزيستي اينا فعاليت كرد.از قبيل. تا جايي كه البته پرس و جو كردم سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10315 همچنین شما😍🤍 مرسي عزيزم🌺😘 سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.