2821
2789
عنوان

سرما خوردگی

65 بازدید | 6 پست

من قبلا چه می‌رفتم دکتر آموکسی‌سیلین ۵۰۰ میداد منم می‌خوردم 

الانم مریض شدم از داروخانه گرفتم میخورم امروز یکم راجبش تحقیق کردم دیدم ضد باکتری نه ویروس یعنی یه عمر دکتر اشتباه میدادن😑😑

نه بستگی داره ویروست چی باشه

منم تازگیا فهمیدم بعضی آنتی بیوتیک ها ضد باکتری ان بعضیا ضد ویروسن 

و بستگی داره اونموقه شرایطت چطوری بوده 

مثلا یه بار پسرم سرما خورد شربت کوآموکسی کلاو براش نوشت چند وقت بعدش مجدد علائم داشت بردم معاینه کرد آزیترومایسین نوشت گفتم چرا؟ گفت این التهاب گلوش فرق داره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بستگی داره ویروست چی باشهمنم تازگیا فهمیدم بعضی آنتی بیوتیک ها ضد باکتری ان بعضیا ضد ویروسن و بست ...

نمیدونم من که سرچ کردم نوشته فقط ضد باکتری اگه سرما خوردگی بعد ۱۰ روز خوب نشد تب داشته باشی و خلط سبز یا زرد اون موقع انتی بیوتیک لازمه چون بدن چرک کرده

نمیدونم من که سرچ کردم نوشته فقط ضد باکتری اگه سرما خوردگی بعد ۱۰ روز خوب نشد تب داشته باشی و خلط سب ...

کلا تب نشونه عفونته

حالا بستگی داره عفونته چطوری باشه ویروسی یا باکتریایی یا میکروبی ... اینا همه داروهاش فرق داره

کلا تب نشونه عفونتهحالا بستگی داره عفونته چطوری باشه ویروسی یا باکتریایی یا میکروبی ... اینا همه دار ...

اره اصلا به نظرم بهتره خود بدن دفاع کنه شلغم و آویشن بخوری تقویت شه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز