2777
2789
سال نود و پنج منو عشقم از هم جداشدیم حالم خیلی بد بود خیلی گریه میکردم واسه تولد امام رضا رفتم مشهد ...

چه خوب انشالا زود بهم برسید عزیزم سال نودوشش ماهم هم تولد امام رضا مشهد بودیم اصلا هم برنامه ریزی نکرده بودیم ولی خدا یه جوری جور کرد که تولدامام رضا تو حرم بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم قلبش۹۰درصد بسته بود.. دکترها گفتن امیدی نیست از عمل سالم بیرون بیاد.. اما با دعا مادرم.. بیرون ...

سلام عزیزدلم
ما تصمیم گرفتیم دل امام زمان عج شاد کنیم
حالا ببینیم امام زمان چه چیزی میخواد از ما

درخواست های ساده امام زمان از شیعیان

-امام زمان(عج) درخواست‌هایی از شیعیانشان دارند که بسیار ساده است و اکثراً هم مربوط به بحث دعا برای ظهورشان میشود مثلاً حضرت در روایتی فرموده‌اند:

به شیعیان و دوستان ما بگویید که خدا را به حقّ عمّه‌ام حضرت زینب(س) قسم دهند که فرج را نزدیک گرداند. (شیفتگان مهدی، ج ۱، ص ۲۵۱)
درخواست امام زمان(عج) خواندن زیارت عاشورا است. چنانکه در ملاقاتی که سید رشتی با امام زمان(عج) داشته‌اند؛ امام زمان به سید رشتی می‌فرمایند: که چرا عاشورا نمی‌خوانید؟ و بعد سه بار می فرمایند عاشورا، عاشورا، عاشورا. (مفاتیح الجنان، شیخ عباس قمی
و دوستان در دیداری هم فرمودند ک هرکس مصیبت های جدم امام حسین (ع) را یاد کند و بعد برای من دعا کند من در حق او دعا خواهم کرد.
میدونید ک زیارت عاشورا نوعی دعاست ک مصیبت هایی ک روز،عاشورا بر امام حسین ع و یارانش وارد شده رو یاد میکنه از،طرفی دعایی است ک خدای متعال ب خواننده ی ان وعده ی اجابت داده و امام زمانمونم عج ب اون سفارش کرده و یکی از خواسته هاشون و البته از،وظایف واجب دینی ما دعای برای ظهورشون هست
حالا ما میخوایم به دور از،هر ریایی اراده ت خودمونو به ایشون نشون بدیم و یه قدم کوچک برداریم .منظورم اینکه ما میخوایم روز نیمه شعبان چهل نفر بشیم و زیارت عاشورا رو با صدلعن و صدسلام بخونیم بعدش دورکعت نماز زیارت امام حسین ع بخونیم و هدیه کنیم به خود امام زمان عج ،
اما نکته ای خیلی مهمه اینجا اینکه ما قراره این زیارتو خالصانه هدیه ایشون کنیم و فقط و فقط و فقط نیتمون از اینکار،سلامتی و ظهور اقا امام زمان عج باشه تا بیاد کودکان اسیر شده و مظلوم فلسطین و سوریه و ـ..ـاز چنگ ظالمان نجات بده و دنیارو اباد کنه
⛔⛔⛔دوباره تکرار میکنم ک نیتمون از،این دعای دسته جمعی فقط و فقط و فقط هدیه ب امام زمان عج و شاد کردن دل ایشونه نه طلبیدن نیت های شخصی منم مثل شما مشکلاتی دارم ولی اینجا ما فقط نیتمون خود امام زمان عج😍😍😍
اینجوری با اخلاص بهتره
حالا از،شما دعوت میکنم ک هرکسی ک میخواد تو این عمل خالصانه شریک بشه اعلام کنه تا جزو چهل نفر لیست نامتون نوشته بشه
این زیارت و نماز،بعدشو یا تو روز نیمه شعبان میخونین یا اگه تو طول روز نمیتونین شب نیمه شعبان که همه خوابیدن میخونین😍😍😍
اهان اگه پریود باشین عیبی نداره زیارت میتونین بخونین سجده اشم میتونین برین ،نمازشو بدین یا یکی دیگه ب جاتون بخونه یا نمازشو دیگه نخونین چه میشه کرد خدا مطمئنا قبول میکنه😍😍😍😍
مطمئن باشین لیست اسمامون برای امام زمان عج برده میشه و ایشون طبق قولشون هم دعا در حق ماهم میکنن
ولی بازم گفتما نیتمون حاجات شخصی خواستن از،اقا نیست صرفا و فقط برای ظهور و سلامتی اقا هست و اگه کسی نیت شخصی داره خودش تنهایی بخونه و دعای مارو خراب نکنه
اگه کسی میخواد شرکت کنه اسمشو بگه تا تو لیست بنویسم و شب قبل نیمه شعبان بهش یاداوری میکنم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>