سلام عزیزدلم
ما تصمیم گرفتیم دل امام زمان عج شاد کنیم
حالا ببینیم امام زمان چه چیزی میخواد از ما
درخواست های ساده امام زمان از شیعیان
-امام زمان(عج) درخواستهایی از شیعیانشان دارند که بسیار ساده است و اکثراً هم مربوط به بحث دعا برای ظهورشان میشود مثلاً حضرت در روایتی فرمودهاند:
به شیعیان و دوستان ما بگویید که خدا را به حقّ عمّهام حضرت زینب(س) قسم دهند که فرج را نزدیک گرداند. (شیفتگان مهدی، ج ۱، ص ۲۵۱)
درخواست امام زمان(عج) خواندن زیارت عاشورا است. چنانکه در ملاقاتی که سید رشتی با امام زمان(عج) داشتهاند؛ امام زمان به سید رشتی میفرمایند: که چرا عاشورا نمیخوانید؟ و بعد سه بار می فرمایند عاشورا، عاشورا، عاشورا. (مفاتیح الجنان، شیخ عباس قمی
و دوستان در دیداری هم فرمودند ک هرکس مصیبت های جدم امام حسین (ع) را یاد کند و بعد برای من دعا کند من در حق او دعا خواهم کرد.
میدونید ک زیارت عاشورا نوعی دعاست ک مصیبت هایی ک روز،عاشورا بر امام حسین ع و یارانش وارد شده رو یاد میکنه از،طرفی دعایی است ک خدای متعال ب خواننده ی ان وعده ی اجابت داده و امام زمانمونم عج ب اون سفارش کرده و یکی از خواسته هاشون و البته از،وظایف واجب دینی ما دعای برای ظهورشون هست
حالا ما میخوایم به دور از،هر ریایی اراده ت خودمونو به ایشون نشون بدیم و یه قدم کوچک برداریم .منظورم اینکه ما میخوایم روز نیمه شعبان چهل نفر بشیم و زیارت عاشورا رو با صدلعن و صدسلام بخونیم بعدش دورکعت نماز زیارت امام حسین ع بخونیم و هدیه کنیم به خود امام زمان عج ،
اما نکته ای خیلی مهمه اینجا اینکه ما قراره این زیارتو خالصانه هدیه ایشون کنیم و فقط و فقط و فقط نیتمون از اینکار،سلامتی و ظهور اقا امام زمان عج باشه تا بیاد کودکان اسیر شده و مظلوم فلسطین و سوریه و ـ..ـاز چنگ ظالمان نجات بده و دنیارو اباد کنه
⛔⛔⛔دوباره تکرار میکنم ک نیتمون از،این دعای دسته جمعی فقط و فقط و فقط هدیه ب امام زمان عج و شاد کردن دل ایشونه نه طلبیدن نیت های شخصی منم مثل شما مشکلاتی دارم ولی اینجا ما فقط نیتمون خود امام زمان عج😍😍😍
اینجوری با اخلاص بهتره
حالا از،شما دعوت میکنم ک هرکسی ک میخواد تو این عمل خالصانه شریک بشه اعلام کنه تا جزو چهل نفر لیست نامتون نوشته بشه
این زیارت و نماز،بعدشو یا تو روز نیمه شعبان میخونین یا اگه تو طول روز نمیتونین شب نیمه شعبان که همه خوابیدن میخونین😍😍😍
اهان اگه پریود باشین عیبی نداره زیارت میتونین بخونین سجده اشم میتونین برین ،نمازشو بدین یا یکی دیگه ب جاتون بخونه یا نمازشو دیگه نخونین چه میشه کرد خدا مطمئنا قبول میکنه😍😍😍😍
مطمئن باشین لیست اسمامون برای امام زمان عج برده میشه و ایشون طبق قولشون هم دعا در حق ماهم میکنن
ولی بازم گفتما نیتمون حاجات شخصی خواستن از،اقا نیست صرفا و فقط برای ظهور و سلامتی اقا هست و اگه کسی نیت شخصی داره خودش تنهایی بخونه و دعای مارو خراب نکنه
اگه کسی میخواد شرکت کنه اسمشو بگه تا تو لیست بنویسم و شب قبل نیمه شعبان بهش یاداوری میکنم