2777
2789
عنوان

دانشگاه

65 بازدید | 9 پست

هفت ترمه تموم میکنم نمی‌دونم خوشحال باشم یا ناراحت؟؟ خوشحال از اینکه زودتر برم دنبال هدف های دیگم، ناراحت از اینکه خونمون خیلی آرامش ندارم و اذیت میشم مجرد هم هستم و دلتنگ خوابگاه و دانشجو بودنم میشم ، شما بگید خوشحال باشم یا ناراحت؟؟

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۷ترمه تموم کردم . ترم ۷فقط ۱۲واحد داشتم . بعداز کارشناسی دیدم خبری نیست از کار تو خونه هم بمونم ...

چرا استخدامی شرکت نکردید 

بالاتر بخونم خب ارشد دکترا 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

شرکت کردم . الآن بعداز ۵سال از فارغ التحصیلی ارشد تونستم تو یکی از این آزمون ها قبول بشم و مشغول به ...

۵ سال شرکت کردید یا بعد از پنج سال شرکت کردید ؟ میتونم بپرسم چ آزمونی و سخت بود یا نه چون منم می‌خوام استخدامی بانک شرکت کنم اگه خدا بخواد 

اخه دوستدارم برم سرکار ولی همه میگن آزمون استخدامی هیچکس قبول نمیشه و سخته و فلان

گوش نکن بابا 

مگه چه ادمایی حالا استخدام میشن اونا هم ادمایی هستن مثل تو 

تو بخون

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

گوش نکن بابا مگه چه ادمایی حالا استخدام میشن اونا هم ادمایی هستن مثل تو تو بخون

از سوالات اطرافیانم خیلییی اذیت میشم . همش میگن کی میری سرکارررر کی قرارع کارمند شی فلان شی