2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34478 بازدید | 668 پست
درسته عزیزم قصدم همینه میدم ولی دلم راضی نیست حقیقتا

عیبی نداره از شر درست کردن بهتره، و بالاخره اون خونه هم حتی اگه به نامت نباشه مایه ی راحتی و آسایش خودت هست، بزار از مستاجر راحت شید یا اگه با خانواده شوهرت زندگی می کنید مستقل شید

مخصوصا اگه با اونا هستید که حتما بده

I will always love you❤️💖💗

درسته عزیزم قصدم همینه میدم ولی دلم راضی نیست حقیقتا

راستی یه سیاست یادت بدم

اصلا به روی شوهرت نیار که راضی نیستی

این که به روش بیاری مال وقتیه که یک درصد احتمال بدی با این حرفت از نظرش برگرده، حالا که مجبوری بدی خیلی با روی خوش بده و بگو مال من و تو نداره، این خونه به نام هر کدوممون باشه مایه ی آسایش هردومونه،البته که راضیم

اگه گفت طلاهای خودت رو هم بده نگو نه مال منه و فلان، بگو دوست ندارم دستم خالی باشه یه مجلسی چیزی که بخوام برم، خجالت میکشم که کسر شان تو بشه بگن فلانی زنش هیچی طلا نداره

دقیقا همین کارهایی که گفتم انجام میدی، حتی اگه بازم بداخلاقی کرد یا پررویی کرد موضع خودت رو حفظ میکنی و مقابل به مثل نمی کنی بالاخره خودش ول میکنه

اینجوری هم یه جورایی خودت رو خوب نشون دادی در آینده در شرایط مشابه شاید شوهرت جور دیگه ای عمل کنه، هم این که حتی اگه به روی خودش نیاره سر زیر منت تو برده و ادب میشه

یادت باشه حتی اگه بداخلاقی کرد تو با خوش رویی همون حرفا رو تکرار میکنی، عصبی نمیشی، و کوتاه هم نمیای

I will always love you❤️💖💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بابا. همینکه مستاجر نباشیم. 😅

بعدا دوباره برام می‌خره داشته باشه. و البته نگاه من ب طلا به عنوان پس اندازه همین که پولامو سرجمع بشه آخرش یه چیزی رو بهتر کنیم باش. البته شوهرم برا ماشین اصلا طلا میگه نباید فروخت ولي خونه به نظرم کار خوبیه. 

بخرین عزیزم مبارک باشه به خوشی و شادی توش زندگی کنید. 

🌱

شوهر من موقع نیاز میگفت بفروشیم گفتم مال خودمه میگفت نخبر خودم خریدمش با پول خودم بوده از خونه بابات ...

به اسم تو میخرید به کام خودش شیرین میکرد

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

هیچکس اندازه خودت نمیدونه که عایا شوهرت لیاقت داره یا نه ،اگه مخ اقتصادی داره و با تو اموالش رو شریک میدونه و بدون اجازه تو هیچ کاری نمیکنه آره ولی در غیر این صورت هرگز ،یه نکته داره فقط چرا این به نامت نمیزنه؟ بهت شک داره ؟ تو هم بایدددددد شک داشته باشی 

مشکوک میزنه. قبول نکن

نه بابا چه مشکوکی 

همسرم از اونجوری مردا نیست 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بله 

وقتی قرار باشه خونه بهتری تو محله بهتری داشته باشیم حتما قبول میکنم.برام مهم نیست به نامم باشه چون قراره با هم توش زندگی کنیم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...