2777
2789
عنوان

پر توقعی

208 بازدید | 11 پست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید 

همسر من روزی که اومد خواستگاریم مادرشون و پدرشون گفتن خونه، کار، ماشین داره اما همه دروغ بود 

من تو خانواده ای با وضعیت مالی خوبه رو به بالا رن گی میکردم همسر من آدم بسیار خوب و مومنی هست و ما اول بخاطر این بهشون بله گفتیم.حالا پدرم به همسرم کمک کردن که کاری رو درست کنن ینی واردات.حالا عید پارسال پدرم به همسرم یک سکه‌ دادن و امسال یک مبلغ متوسطی همسر من اینقدر پر توقع شده ک میگه بابات عیدی کم دادن من خیلی ناراحت شدم و انتظار داشتم به پدر من مثله پدر خودش نگاه کنه وهیچ توقعی نداشته باشه.احساس میکنم ایشون پرتوقع شده و این کار رو یک وظیفه میدونه لطفا راهنماییم کنین که چجوری رفتار کنم با ایشون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو يه پست همه رو بنويسي،تاپيك ميشه بيابون برهوت، منم اينجوري تاپيك هام مينويسم همه رو بعد دونه دونه ...

اخه اونجوری همش میپرسن خب، خب، بعدش آدم عصبی میشه بیشتر   

منم از همین ناراحتم 

ناراحت نباش، دفعه دیگه هم به شما عیدی ندادن، به پدرتون بگید عیدی ندن ، چیزی که عوض داره گله نداره، 

لزومی هم نداره در این مورد با شوهرت بحث کنی و بخوای متقاعدش کنی، دفعه دیگه که عیدی نگیره حساب کار دستش میاد، شما هم خودتو برا این چیزها ناراحت نکن

2790
2778
2791
2779
2792