2777
2789
عنوان

بتا پایین

97 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من اینماه داروی بارداری مصرف کردم و ۴روژ قبل از موعد پریودم بی بی چک زدم و هاله کاملا واضحی انداخت دوباره صبح روز بعد هم تکرار کردم باز هاله انداخت شبش رفتم ازمایش بتا گفتن مثبته بارداری و عدد بتا مثبت ۲۵بود یعنی ۳روز قبل از پری ازمایش دادم مثبت ۲۵بود و گفتن باز ازمایش تکرار کنم اگه بتا بالا رف یعنی جنین داره رشد میکنه خیلی استرس دارم کسی اگه تجربه داره میتونه کمکم کنه

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طبیعیه دیگ اولته یهو نمیره رو هزار روز موعدت بتا بده اگه 50 ب بالا بود خوبه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بتا یکی کمه یکی زیاد 

نگران نباش 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم دقیقا مثل شما یکی دوروز قبل موعد رفتم ازمایش دادم بتام ۲۵یا۲۷ بود گفتن باید دوروز بعد تکراربشه وفرسنادن سونو واژینال که الان میگن متاسفانه کاراشتباهی بوده وممکن بوده جنین سقط بشه درهرصورت من جفتشو انجام دادم وپسرم الان ازخستگی اینکه ازصب دهن منو سرویس کرده خوابیده اونی که خدابخواد بشه وبمونه میشه ومیمونه توکل به خدا

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

ولی خیلیییییی استرسشو دارم میترسم بالا نره میدونم قبل موعد پریودم بوده عددش کمه ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم آروم باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دقیقا مثل شما یکی دوروز قبل موعد رفتم ازمایش دادم بتام ۲۵یا۲۷ بود گفتن باید دوروز بعد تکراربشه و ...

بله انشاالله

خدا واستون نگهش داره😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40