2789
عنوان

دختره چندش

293 بازدید | 13 پست

نماینده کلاسمون ( من تا حالا سرکلاسا نرفتم هیچی نمیدونم ) گفتم میشه تایم کلاس هارو بهم بگی

گفت این جیزا برای من اضافه کاری هستش 

واقعا یه تایم کلاس رو بگه جونش درمیاد خب من فقد یه شماره از نماینده دارم هیچی نمیدونم خب

کودک

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار رئیس بانکه وقتش گرفته میشه

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

خب از سایت نگاه کردم ولی من تا حالا سرکلاسا نرفتم شماره کلاس هم نزدن برام یکم گیج بودم تنها کسی هم ک ...

اون هم باید بره از سایت نگاه کنه ؛ و اگه میدونست احتمالا بهت میگفت. خب خودت میتونستی نگاه کنی. کلا اگه‌از کسی انتظاری داشته باشی وقتی اون کار وظیفش نیس، خودت اذیت میشی. به هر حال اون مسئولیت نداره که شما تا حالا سر کلاس نرفتی یا نمیدونی برنامه رو از کجا ببینی ؛ ولی من نمیگم‌آدم خوبیه چون شناختی ازش ندارم. فقط میگم خودت انتظارتو بیار پایین و این جزو وظایف نماینده یا تی ای نیس که تایم کلاس رو بگه.... تی ای تمرین حل میکنه معمولا. باید ببینی برا شما وظیفش چیه.

از اولم این چیزارو یاد بگیر تا عقب نمونی. این مهارتا کارای اولیه اس از خود درس خوندن واجب تره اول کار. درس خوندن مرحله بعده.