2777
2789
عنوان

قصد جدایی دارم

669 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من تازه امشب به جمعتون پیوستم یعنی وقتی نظراتتون و میخوندم گفتم بیام ازتون مشورت بگیرم من ۶ ساله ازدواج کردم ولی واقعا بجایی رسیدم که نمیتونم دیگه تحمل کنم ناخواسته بچه دار شدم دخترم ۵ماهشه و این کارم و خیلی خیلی سخت کرده از یه طرف شب و روزم شده گریه از طرفی ام نمیدونم سرنوشت دخترم چی میشه اگه جدا بشم

در خموشی های من فریادهاست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم با مشاور مشورت کردی؟ اوضاعتون در چه حد هس؟قابل حل نیس؟

نه متاسفانه.اوضاعم یکم پیچیده شده سرتون درد میگیره بگم ولی واقعا بریدم از اولم فهمیدم به درد هم نمیخوریم ولی بخاطر شرایط بد خونوادم نمیتونستم جدا شم خونواده همسرمم افتضاحن خیلی خیلی من و آزار دادن الآن بجایی رسسدم که تحمل هیچکدومشون و ندارم

اگه شرايط زندگي واست سخته مطمعن باش برايه دخترتم سحته تحمله اون زندگي اگه مشگلتون حل شدني نيست نگران ...

واقعا سر در گمم نمیدونم چیکار کنم

نه متاسفانه.اوضاعم یکم پیچیده شده سرتون درد میگیره بگم ولی واقعا بریدم از اولم فهمیدم به درد هم نمیخ ...

خدا مشکلتون رو حل کنه ولی به نظرم چون پای یه بچه وسطه اول همه ی راهها رو برو بعد واسه جدایی اقدام کن.

منم بخاطراوضاع بدخونوادم مجبورشدم

آخه بدیش به اینه که منبع درآمد ندارم شوهرمم اینقد قرض و قوله داره که به هیچ عنوان نمیتونه مهریم و بده میترسم از آینده

خدا مشکلتون رو حل کنه ولی به نظرم چون پای یه بچه وسطه اول همه ی راهها رو برو بعد واسه جدایی اقدام کن ...

من ۲۶ سالمه ولی خیلی سختی کشیدم هم وقتی مجرد بودم هم بعد ازدواجم واقعا دلم میخواد طعم خوشبختی و بچشم ولی این و میدونم که کنار این مرد نمیتونم آرامش داشته باشم