2777
2789
عنوان

آیس کافی خوردم حالم بد شده

91 بازدید | 6 پست

انگار تو گلوم گیر کرده نرفته پایین

اون لحظه ای که خوردمش خوب بودااا🫢🫢🫢

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

هوش مصنوعی گفتش

احتمالاً واکنش به کافئین یا شیرینی زیاد بوده.

علائم معمول: تپش قلب، تهوع، دل‌درد، سردرد، اضطراب.

کارهای سریع:

آب زیاد بنوش.

اگر ممکنه کمی استراحت کن و در محیط آرام باش.

غذای سبک بخور.

از مصرف دوباره کافئین تا بهبود خودداری کن.

اگر حالت شدید شد یا سرگیجه، تپش شدید قلب یا سختی تنفس داشتی، سریع به پزشک مراجعه کن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هوش مصنوعی گفتشاحتمالاً واکنش به کافئین یا شیرینی زیاد بوده.علائم معمول: تپش قلب، تهوع، دل‌درد، سردر ...

ممنون عزیزم😃❤

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
من کلا اینجور چیزا رو نمیپسندمخود قهوه رو بیشتر ترجیح میدم

من قهوه اصلا نمیتونم بخورم

اینو یه عالمه شیر ریختم توش تا قابل تحمل شد برام

منم اکثر اوقات حالت تهوع میگیرم. یه بار صبح خریدم فکر کنم آیس لته بود یا خدا تا ظهر حالت تهوع داشتم. کلا با مشتقات قهوه و کافئین زیاد حال نمیکنم مگه اینکه دیگه خیلییی هوس کرده باشم. طعم خیلی جذابی نداره برام

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
منم اکثر اوقات حالت تهوع میگیرم. یه بار صبح خریدم فکر کنم آیس لته بود یا خدا تا ظهر حالت تهوع داشتم. ...

منم دقیقا

خواستم استوری بذارم چسی بیام🤣🤣نساخت