2777
2789
عنوان

خودکشی

118 بازدید | 2 پست

بچه ها چطور میتونید به خود کشی فکر کنید 

من چند سال بدترین چیزارو تجربه کردم هر دردی که بود کشیدم اما حتی یک دقیقه هم به مرگ فکر نکردم چون امید دارم به فردا من اینهمه قوی نموندم که یهو تموم شم

الان که به یه سال پیش فکر میکنم میبینم اون دردا تموم شدن میتونم جایه اون دردارو خودم التیام بدم میتونم از تجربه هام درس بگیرم

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

حتی منی که امید همیشه تو جیب چپ پیراهنم بوده هم بعضی روزا به نبودن فکر میکنم 

نیازی به احساس گناه نیست 

بعضی روزا عادیه که بخوای نباشی 

مهم اینه بتونی اون حس رو کنترل کنی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸