پسرم ۱۳ سالشه قدش ۱۵۳ یا ۱۵۴ هست دکتر غدد بردمش عکس از مچ دستش گرفت گفت سن استخونی و شناسنامه ایش مطابقت داره بهش مکمل داد الان یکماهه میخوره هر روز حداقل ۲ یا ۳ لیوان شیر بهش میدم سویق سنجدو بادوم هم هر روز بهش میدم خوابشم سعی میکنم دیروقت نباشه والیبال ثبت نامش کردم هفته ای دو یا ۳ روز میره اما رشد قدش خوب نیست🥲 تورو خدا اگه راهی بلدین بهم کمک کنید چرا خوب قد نمیکشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نگران نباش،بعضی بچه ها یهو از همون سن 13-۱۴ سالگی قد میکشن همینطوری تقویتش کن جواب میده عجله نکن
اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان میشوند! روزگاریمیرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب میکنند❗️. 🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یکنوشته.🥀
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭