2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خواستم بپرسم ثبت نام کردی راضی بودی؟ چطور بود؟

عزیزم من گرفتم باهاشون

ببین در کل مشاورم خوب بود و منظم... ، ولی خودت باید با توجه به روحیاتت ببینی چه مشاوری واست مناسبه و به پشتیبان بگی

من مشاورمو لغو کردم چون حس کردم سبک مشاورشون با من متناسب نبود ، ایشون یکم برای من زیادی مهربون بودن 😅 یعنی من فرد سختگیر و جدی تری مناسبمه و الان میخوام احتمالا با یه مشاور دیگه از مرکز ادامه بدم ، و به پشتیبان گفتم ایندفعه مشاورای سختگیر و جدی ترو بهم معرفی کنن

اگه هزینشو داری ارشد برداری بهتره

چون مثلا یکی هست خودش به اندازه کافی استرس داره و متناسب با روحیش مشاوری میخواد که آرامش بده بهش یچیزی شبیه مشاور قبلی من

ولی کسایی مث من که همینجوریش خونسردم حتما باید مشاوری باشه که اتفاقا بهم استرس بده جدی باشه باهام🥲😅

پس حتما ببین چه مدلی میخوای و با پشتیبان مطرح کن

موفق باشی عزیزم

عزیزم من گرفتم باهاشونببین در کل مشاورم خوب بود و منظم... ، ولی خودت باید با توجه به روحیاتت ببینی چ ...

وای مرسی عزیزمم که جواب دادی لطف کردی من الان دیدم🥹🫶اع چه خوب پسس پکیج چی پکیجشونو تهیه کردی؟ راضی بودی؟؟

میتونم بپرسم فامیل مشاور هایی که باهاشون برداشتی چی بودن؟؟ من میخوام با قنبری بردارم نمیدونم خوبه یا نه، اره حتما همینکارو میکنم بازمم مرسیی❤️

وای مرسی عزیزمم که جواب دادی لطف کردی من الان دیدم🥹🫶اع چه خوب پسس پکیج چی پکیجشونو تهیه کردی؟ راضی ...

قربونت عزیزمم🤍🌱

پارسال پکیجو تهیه کردم ، آره بخصوص از فیلمای هوشش خیلی راضی بودم البته فقط قسمتای اولشو دیده بودم

یه نکته مهم که متاسفانه موقع ثبت نام اطلاع نمیدن در مورد پکیج اینه که مادام العمر نیست امسال میخری فقط تا روز کنکور همین امسال داریش و واسه سال بعد حذف میشه

در مورد مشاور هم ، از من خانم امیدا بودن ، اگه خودت به اندازه کافی بفکر هستی و به اصطلاح استرسی هستی ایشون مناسبن ولی اگه مثل من خونسردی 😄 بنظرم یه مشاور سختگیر انتخاب کن به پشتیبان بگو راهنماییت کنه تو انتخاب

هر سوالی داره بپرس هر ابهامی داری حتما سوال کن و تو انتخاب مشاورت دقت کن

ان شاءالله هرچی دوست داری و صلاحته قبول بشی😍🌱

قربونت عزیزمم🤍🌱پارسال پکیجو تهیه کردم ، آره بخصوص از فیلمای هوشش خیلی راضی بودم البته فقط قسمتای ا ...

خدانکنه عزیزم❤️اع چقدر بدد نمیدونستم، حالا من نمیدونم پکیج رو تهیه بکنم یا نه،چون کلاسینو تاملند ماز هم هستن نمیدونم اونا رو ببینم یا پکیج تهیه کنم مشاور هم هنوز انتخاب نکردم چند تا گفتم گفتن ظرفیت ندارن، خودمم همین دوست دارم مشاور سختگیر واقعا عالیه، مرسیی عزیزم همچنین ان شاء الله شما هم موفق باشیی❤️❤️

خدانکنه عزیزم❤️اع چقدر بدد نمیدونستم، حالا من نمیدونم پکیج رو تهیه بکنم یا نه،چون کلاسینو تاملند ماز ...

نمیدونم منم از بقیه پکیجا اطلاع ندارم

حالا ان شاءالله که بهترینا واست اتفاق بیوفته🤍😘