2777
2789
عنوان

بخندید

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد عجیب شدن این نسل🥲😂

من دوتا بچه دارم ۹ ساله و ۷ ساله

خواننده های مورد علاقشون شادمهر و احمدوند و فرزاد فرزین ایناس 

خودمم تو گوشیم اینستا نریختم ک درگیر این چیزا نشن 

ترسناکه برام 

ولی خب نمیتونم جلوی جامعه رو بگیرم متاسفانه

این عذابم میده

بچه خواهرم ۱۲۰۰۰ فالوور داره تو اینستا اونروز میگه خاله بیا دعوای شاهین و نمیدونم کی کیو ببین کلا داشتن فحش میدادن بهم چ حرفایی گفتم خاله این حرفا برا من قفله تو چجوری گوش،میدی

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌هشدار صاحب خانه رسالت مهمان نیست! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️

فک کنم میشه دعوای تن به تن 😔🤣

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌هشدار صاحب خانه رسالت مهمان نیست! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️

من دوتا بچه دارم ۹ ساله و ۷ سالهخواننده های مورد علاقشون شادمهر و احمدوند و فرزاد فرزین ایناس خودمم ...

پشماااام 

بچهای توام 

نهایت 2 3 سال دیگه اینجوری بمونن

بعدش میشن مثل هم نسلاشون🥲

فقط حواست باشه با کی میگردن:) 

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

پشماااام بچهای توام نهایت 2 3 سال دیگه اینجوری بموننبعدش میشن مثل هم نسلاشون🥲فقط حواست باشه با کی م ...

خدا نکنه واقعا اعصابم نمیکشه من