2777
2789
عنوان

فرزندآوری زوج نابینا نظرتان چیه

453 بازدید | 44 پست

شما درباره بچه‌دار شدن زوج نابینا چیه؟

ظلم به بچه‌ست یا حق پدر و مادره؟

سلام بچه‌ها، یه موضوع ذهنم رو درگیر کرده خواستم نظرتون رو بدونم.

یه زن و مرد نابینا با هم ازدواج کردن. مرد تا ۱۰ سالگی می‌دیده ولی بعدش به خاطر آب مروارید نابینا شده و مشخص بود که مشکلش ژنتیکی نیست.

اما خانم با حالت انوفالمی به دنیا آمده بود (چشمش کامل تشکیل نشده بوده) ولی  به دستور بهزیستی استان محل زندگی رفت آزمایش ژنتیک و معلوم شد که خانم از نظر ژنتیکی سالم هست و به دلایل نامشخص دیگری با انوفالمی به دنیا اومده 

بهزیستی اول گفته بود فقط به شرطی اجازه ازدواج می‌دن که بچه‌دار نشن، ولی این دو نفر گفتن ما می‌خوایم حتماً می‌خواهیم بعد از ازدواج فرزنددار شویم. بعد که جواب آزمایش‌ها اومد و مشخص شد مشکلشون ژنتیکی نیست، بهشون اجازه دادن بچه‌دار بشن.

یعنی این زن و مرد نابینا فرزند اونها حتما بینا هستش

چون از نظر ژنتیکی سالم هستن 

از نظر مالی وضع خیلی خوبی ندارن و زندگیشون بیشتر با مستمری بهزیستی و کمک خانواده می‌گذره.

و شغلی اصلا ندارن 

حالا تو اینستاگرام کامنت‌های خیلی منفی براشون گذاشتن. بعضیا می‌گن این کارشون ظلمه به بچه چون:

از نظر مالی تحت فشاره

بچگی نمی‌کنه چون باید به پدر و مادر کمک کنه 

چون یکسری از کارهایی که پدر و مادر نابینایش نمیتونن انجام بدن را باید انجام بده و کمکشان کنه 

آزادی و تفریحش محدود می‌شه

اما بعضیا هم می‌گن:

هر انسانی حق پدر و مادر شدن داره

نابینایی دلیل بر بد بودن پدر و مادری نیست

هزار تا آدم سالم هستن ولی از بچه‌شون بد مراقبت می‌کنن

مهم عشق و تربیته نه چشم و ظاهر

به نظر شما حق با کدوم طرفه؟

این زوج کار اشتباهی می‌کنن یا حق دارن مثل بقیه آدم‌ها خانواده تشکیل بدن و بچه داشته باشن؟

مثلاً آیا شما دوست داشتید پدر و مادرتان فقیر و نابینا بودن ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر انسانی حق بچه دار شدن داره

ولی هر انسانی حق ظلم کردن به بچشو نداره

بچه بیارن که چی بشه؟ نه درس نه مدرسه هیچی نتونن کمکش کنن؟ بچه پرستار مامان باباش بشه؟ 

من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿

2790
2778
2791
2779
2792