2777
2789
عنوان

رفتیم مشهد خواهرشوهرم ی زنگ نزد

158 بازدید | 12 پست

بار سوم بود رفتیم، من اصلا قصد خرید سوغاتی برای هیچکس نداشتم  دو دفعه قبلی که خریدم کلی هزینه کردم خانواده شوهرم تشکر نکردن هیچ، کلی ام عیب و ایراد گذاشتن روشون شوهرم باز اصرار کرد حداقل ی چند بسته نباتو ادویه بردار  اونارو برداشتیم امدکه اره برای مادر و خواهرامون حداقل ی روسری بگیر  خریدم هر کدوم ۳۰۰ ۴۰۰ تومن  ، الان نمیخام بدم برای خواهرشوهرمو موقع زفتنم  دیدمشون خذافظی کردم کل ی هفته رو ی زنگ خالی نزد  دقیقا دیروز موقع امدن ،ب شوهرم زنگ زده گوشیو بده ب زنت منم گرفتم ی سلامو احوال پرسی سرد کردم گوشیو قطع کردم الان بنظرتون عوض کنم روسریو یچیز ارزون بزارم جاش یا کلا ندم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بیخیال بده بهش بره 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیکار اونا داری تو خوش بگذرون 

نگا به جیبت بنداز بخر 

هربار هم قرار نیست سوغاتی بخرین 

همون نبات و ادویه و زعفران کافیه

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

خودت را بخاطر ی روسری جلوی چشمت شوهرت خراب نکن...

بهش بده و بگو اینو داداشت برات خرید بجای سوغات و هدیه روزدختر یا تولدت 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

کاش بجای روسری زعفران  یا زرشک میگرفتین ،خرید لباس و روسری برای بقیه خیلی سخته ،یه موقع اینهمه پول میدید ،طرف نمیپسنده و به چشمش نمیاد

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

کاش بجای روسری زعفران یا زرشک میگرفتین ،خرید لباس و روسری برای بقیه خیلی سخته ،یه موقع اینهمه پول م ...

پک زعفرون و زرشک و‌نبات خریدیم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

عزیزم بهش بده ولی هر سری دیگه نیاز نیس بخری 

من میرفتم خوانسار واسه مادرم گز،نبات،گل محمدی،آلو،لواشک،گل از محلات،بعدش رفتیم اصفهان کیف و دمپایی کار دست خریدم 

طلا یه میلیون کمتر بود شد یه تومن سوغاتیش،بعد همیشه می‌خریدم قبل از اونم می‌رفتیم

بعد رستوران داشتیم تو چهار ماهبالای بیست بار غذای غذا آوردم رایگان واسشون،یه بار فقط پولش گرفت همسرم صد هزار چهار پرس،تو دعوا مامانم گفت شوهرت غذای سرد آورده ناروتیغ زده،یا چیکار کردین واسه ما

یعنی بعد از اون دلم نمیاد واسشون چیزی بخرم

گاهی بقیه دلخوش رو ازت میگیرن می‌سوزونن آدم رو