2777
2789
عنوان

دروغ گفت بهم😭😭

96 بازدید | 11 پست

دوسم رفت یه انگشتر استیل خرید من تصن قیمتشو نپرسیدم خودش گفت من اینو ۲ ملیون خریدم

همون اول فهمیدم داره دروغ میگه گفتم اخه استیلو که ۲ ملیون نمیدن

آمار مغازه ای که ازش گرفته بودو دراوردم دیدم ۳۰۰ تومن خریده ، حتی با مامانشم هماهنگ کرده بود مامانشم دروغ گفت

بهش بگم؟ چون اون هرچی میشه یا ناراحت میشه میاد بهم میگه ، چجوری بهش بگم؟؟؟؟

بگو، خودت و خلاص کن

🤣

600 تا تاپیک. زدی برای ی تیکه فلزی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایت نشون بده بگو 300 تومنه انگشترش هرکی دو ملیون بهت فروخته کرده تو پاچت😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ای بابا ول کنید همدیگه رو .‌‌‌‌کینه هاتون رو بریزید دور 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

خوب بگیره گیرم دروغ بگه قیمت یه انگشترو به منو شماچه خواسته یه کلاس بزاره چیز مهمی نیست تو بخوای از همچی دوستت باخبر باشی اگه اذیت میشی اصلا ازش سوال نکن که قرار باشه بهت دروغ بگه چقده ادم میتونه بی دغدغه باشه به این چیزا فکر کنه اصلا چه برسه به پیگیری

خوب بگیره گیرم دروغ بگه قیمت یه انگشترو به منو شماچه خواسته یه کلاس بزاره چیز مهمی نیست تو بخوای از ...

من سوال نرسیدم عزیزم تو تاپیک نوشتم‌که اون‌خودش گفت یهویی

منم‌بدم میاد کسی خر فرضم‌کنه

من سوال نرسیدم عزیزم تو تاپیک نوشتم‌که اون‌خودش گفت یهوییمنم‌بدم میاد کسی خر فرضم‌کنه

بیخیال خیلیا رو این چیزا من دیدم قیمتو بالا میگن از جیب من که کم نشده بخواد برام مهم باشه اگه میبینی برخوردو رفتارش اذیتت میکنه ازش فاصله بگیر اونم بیخودی ناراحت نکن