2777
2789
عنوان

فرار کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در هر صورت اونا بدتو نمیخوان خیلی هواتو داشتن جات گرم و نرم بوده زده زیر دلت ب وقتش وارد جامعه میشی ...

دوست ندارم دستم تو جیب خانوادم باشه ، دوست ندارم از من یه دختر خونگی بسازن که تنها کاربردش ظرف شستنه آخرش هم بیان بگن اگه عرضه داشتی انجام می‌دادی بهش میرسیدی

دقیقا میدونم چی میگی نباید تو خونه موند و اینااما ببین تا بهمن که انشالله درخواست میدی، از نظر رفت آ ...

از لحاظ هزینه پس انداز دارم 

می‌خوام تا اون موقع یه شغلی هم داخل اون شهری که قراره بیوفتم پیدا کنم

بعد واسه پولش به مشکل نمیخوری؟ هزینه های تنها زندگی کردن و دانشگاه شهر دیگرو میخوای چیکار کنی اگر مو ...

اگه بفهمن رفتم شهر دیگه عمرا به چشمام نگاه کنن

ولی من راضی ام 

پس انداز دارم بعد یه شغل دانشجویی هم پیدا میکنم چون رزومه قوی دارم سریع تر استخدام میشم

با کدوم پول میخوای فرار کنی؟تو کی بتونی بری سرکار خرج خودتو بدی کی درس بخونی؟

میخوام برای یه مدت هم شده برای خودم باشم

خانوادم بجای اینکه حمایتم کنن و راه درست و غلط رو بگن بدتر دارن جلومو میگیرن میگن الا بلا نه باید خونه باشی

حس اضافی بودن بهم دست میده یه حس بدرد نخور بودن

بیشتر دخترای ایران همینن علتشم خانواده هاهستن که انسانو از زندگی بیزار کردن من میگم پولدارا وبافرهنگا یدونه بچه بیشتر ندارن دورشم میگردن حالا این فقیرا و بی فرهنگا مثل چی بچه زاییدن بچه به دنیا اوردن مقام نیست که بهت بدن الان هر حیوانی میتونه بچه به دنیا بیاره هنر بچه داشتن مهمه چجوری باهاش برخورد کنی ولش بابا هم مون همینیم کلا فرهنگ ما همینه مربوط به هیچ قومیم نیست

زهر. میخنده .نکنی از این کارارو😢

ابلفضی آبجی میدونم که خانوادم مراقبمن ولی این روش اسمش مراقبت نیست محدودیته ، مراقبت یعنی مواظب باشی دخترت اشتباه نکنه یا اشتباه کرد کمکش کنی

من از خونه بودن متنفرم

دلم میخواد اونقدر کار سرم بریزه که یذره هم به گذشته فکر نکنم